League of Legends League of Legends Haberleri mix

VFŞL Rakamları Neler Söylüyor: 1. Hafta

VFŞL Kış Mevsimi’nde 1. hafta, oynanan 8 maçın ardından son buldu. Dark Passage, 1907 Fenerbahçe Espor ve Team Aurora ilk haftayı kayıpsız geçerken, takipçileri Papara SuperMassive, Galakticos, Royal Youth 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile kapadı. İstanbul Wildcats, 5 Ronin ve Beşiktaş Esports  ise galibiyet ile tanışamadı. VFŞL Kış Mevsimi’nin başladığı bu hafta bizlere bolca özlemini çektiğimiz rekabet duygusunu yeniden tattırdı. 9 takım tek bir hedef uğruna kıyasıya bir mücadeleye başladı.

Takımlar

  • Bu hafta kaybetmeyen  1907 Fenerbahçe Espor, Dark Passage ve Team Aurora’nın oyunu kazanma noktasında bir çok ortak özelliği olduğunu gördük. 3 takımda oynadıkları maçlarda ilk kuleyi yıkarken, rakiplerine Baron şansı tanımadı. İlk 15 dakikada rakiplerine ortalama 3000 altın fark attı.
  • Dark Passage geçen sezon Yaz Mevsimi’nde %33 oranla ilk kule alırken bu sene 2 maçta da ilk kuleyi yıkmayı başardı.
  • Geçen sezon ilk hafta galibiyet alamayan Bursaspor Espor mevsim sonunda isim değişikliğine gidip 5 Ronin oldu. 5 Ronin de Bursa ile aynı kaderi paylaştı ve ilk hafta kazanamadı.
  • Royal Youth geçen sezon toplam 2 kez yenilmiş, ilk mağlubiyetlerini 2. hafta son mağlubiyetini ise 7. hafta almıştı. Royal bu sezon ilk haftadan yenilgi ile tanıştı.

Oyuncular

  • 2 maçta sadace 2 kez ölen 1907 Fenerbahçe Espor’un destek oyuncu Wendelbo ve orta koridor oyuncusu Blue VFŞL 2019 Yaz Mevsimi’ne göre yükselen grafikleri ile dikkat çekti. Wendelbo geçtiğimiz yaz mevsimi normal sezonunu 3, play-off serilerini ise yalnızca 1.9 kda ile bitirmişti. Danimarkalı oyuncu şu anda 15 KDA (0/2/30) ile ligin zirvesinde yer alıyor.
  • Geçtiğimiz sezon takımda gördüğümüz Blue seneyi 2.5 kda ile bitirmişti. Bu mevsim kendini orta koridorda gösterme fırsatı bulan genç yetenek ilk 2 günü 8.3 kda ile kapattı.
  • Royal Youth destek oyuncusu Japone, İstanbul Wildcats’e karşı kazandıkları maçta Leona ile 150 görüş skoru elde etti. Aynı maçta dakikada yaklaşık olarak 4 totem kullandı.
  • Dark Passage üst koridor oyuncusu Juuzou geçen sezon Gangplank ile 1 oyun oynamış ve maçı 1 KDA ile tamamlamıştı. Bu sezon ilk haftadan GP tercihinde bulunup maçı 4.5 KDA ile bitirdi.

Oyun

  • VFŞL Kış Mevsimi ilk haftasında en fazla yasaklanan şampiyon Akali (8) oldu.
  • Takımlar oynanan 8 karşılaşmada nişancı olarak sadece 3 farklı şampiyon (Aphelios, Miss Fortune, Varus) seçti. Geçtiğimiz mevsim bu rakam ilk haftada 6’ydı.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir