mix

UUNO, G2’nun Rainbow Six Siege kadrosuna katıldı

Finlandiyalı profesyonel oyuncu Aleksi ‘UUNO’ Työppönen, G2’nun Rainbow Six Siege kadrosuna katıldı.

Espor endüstrisinin önde gelen organizasyonlarından G2, şu an 9 farklı takımla 9 farklı oyunda mücadele etmeye devam ediyor. En son için Rainbow Six Siege için takım kuran organizasyon, söz konusu oyunda oldukça büyük başarılar elde etti. Şimdiye değin, Six Major Paris, Pro League Season 8, DreamHack Winter 2018 ve Six Invitational 2019‘u kazandı. Takım bugün itibarıyla ise kadrosunu güçlendirmek için Finlandiyalı oyuncu UNNO’yu transfer etti.

UNNO profesyonel Rainbow Six Siege yolculuğuna PENTA Academy‘de başladı. Oradan ENCE eSports‘a, ardından da LeStream Esport‘a transfer oldu. Birden fazla başarı elde eden oyuncu Pro League Season 9‘da oldukça etkileyici performans sergiledi. 24 yaşında oyuncu, şimdi ise G2 gibi büyük bir organizasyon için mücadele edecek.

Profesyonel oyuncu, G2’nun Rainbow Six Siege ekibine katılmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “G2 takımına ve organizasyonuna katıldığımdan dolayı çok heyecanlıyım. Buradaki oyuncuları uzun zamandır tanıyorum ve onlarla aynı takımda oynama şansım olacağını hiç düşünmemiştim. Takımdaki hedeflerim zirvede kalmak ve sahneye egemen olmak. ”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir