mix

Ünlü Dota 2 oyuncusu Johan “N0tail” Sundstein Twitch’den banlandı

Son iki The International şampiyonu OG’den N0tail, yayın sırasında söylediği bazı sözlerden dolayı Twitch’den banlandı.

Hafta başında Doublelift’in League of Legends daha zor bir oyun sözleriyle alevlenen tartışmaya N0tail’de katılmıştı. Konu ile ilgili tweet atan oyuncu, Legaue of Legends profesyonel maçlarında 30 dakikada 4-5 skor çıkması dolayısıyla oyunun sadece genişletilmiş bir koridor aşamasından oluştuğunu belirtti. Doğal olarak Dota 2’yi savunan oyuncu Twitch’ten banlandığında bazı fanlar Twitch’in League of Legends fanboyu olmasından dolayı N0tail’ın banlandığını söyleseler de işin aslı tabii ki bu değil.

Geçtiğimiz günlerde N0tail SingSing ve Gorgc ile yayındayken “f***ot” sözcüğünü kullandı. SingSing yayın sırasında bu kelimenin Twitch’in kurallarına aykırı olduğunu belirtmiş ve N0tail’ı uyarmıştı. Yani aslında o olaydan sonra N0tail’ın banlanmış olması çok da sürpriz değil. Aynı kelimeyi kullanan başka yayıncıların banlandığını da daha önce görmüştük.

Durum böyle de olsa bazı insanlar hala N0tail’ın League of Legends hakkındaki yorumlarının banı tetiklediğini söylüyorlar. N0tail’ın banı yakın zamanda açılacak mı hep birlikte göreceğiz.

1 Comment

  • NeFReT 28 Aralık 2019

    Thaldrinin banlandığı şu twitch aleminde hiç kimse emniyette değil ^^

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir