mix

Ünlü cips markası Pringles espor odaklı reklamlara başladı

Dünyaca ünlü cips markası Pringles, ‘espor’ ve oyun odaklı reklam serisine başladı. Birbirinden komik reklam skeçlerinin yer aldığı videolar Pringles’in resmi Youtube sayfasında paylaşıldı.

Gün geçtikçe hızlı büyümeye devam eden espor endüstrisi, pazar hacmini büyüttükçe, diğer sektörlerdeki ünlü markaların da ilgisini çekmeye devam ediyor. Biz de sizlerle bu süreçte olabildiğince espora yönelik ‘pazar’ ve ‘reklam’ gelişmelerini paylaşmaya çalışıyoruz.

Espor pazarına yönelik yaşanan son gelişmelerden biri de Pringles’ın çektiği ve yayınlandığı reklam serisi oldu. Dünyaca ünlü cips markası, ‘Pringles’ ve ‘Cips’ adlı iki (insan) karakter üzerinden, ‘espor’ ve oyunlara yönelik komik diyalogları içeren skeçleri Youtube üzerinden paylaştı.

İşte o videolardan biri:

Bilindiği üzere Pringles’ın oyun dünyasına yönelik ilk girişimi değil bu reklamlar. Ünlü marka 2019 yılının başlarında, ESL‘in Avrupa bölgesindeki çeşitli turnuvalarının ana sponsorlarından biri olmuştu. Anlaşılan o ki firma, 2019 yılı boyunca bu tarz girişimlere devam edecekmiş gibi gözüküyor.

Pringles’in bu video serilerine devam edip etmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor. Lakin markanın önümüzdeki günlerde de espor organizasyonlarıyla yaptığı işbirliklerine devam edeceği kesin.

Espor ve sponsorluk ile ilgili gelişmeleri güncel bir şekilde takip edebilmek için 5Mid ile kalın!

İlginizi çekebilecek diğer sponsorluk haberleri:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir