mix

Ubisoft ve ESL, Six Masters 2019’u duyurdu

Rainbow Six Siege’in yayıncısı Ubisoft ve espor organizasyon ve prodüksiyon şirketi ESL’in (Electronic Sports League) birlikte düzenleyeceği Six Master 2019 duyuruldu. Melbourne Esports Open’da düzenlenecek olan turnuva, 31 Ağustos’ta başlayacak ve Avustralya ile Yeni Zelanda bölgesinde şu ana değin yapılan en büyük espor organizasyonu olacak.

Turnuvada toplam 12 takım mücadele edecek. 6 takım ise şimdiden belirlendi. Turnuvaya davet edilen takımların başında, Six Oceanic Cup 2019 şampiyonu Orgless var. Alman ekip 1UPeSport‘un sahibi olduğu takım eski Athletico Esports oyuncularından oluşuyor. Diğer takımlar ise, ANZ Pro League‘in dokuzuncu sezonunda yer alan takımlar: Fnatic, ex-Avant, Mindfreak, Oddity Esports, ve Ex Nihilo.

Turnuvaya katılacak diğer 6 takım ise, ESL Go4 (12 Mayıs-2 Haziran) turnuvaları sırasında takımların gösterdiği başarıya bakılarak belirlenecek.

12 takıma kesin olarak karar verildikten sonra, ekipler iki gruba ayrılacak. Bo3 üzerinden oynanacak maçlar online olacak. Sonrasında ise en iyi 4 takım, final mücadelesi için Melbourne Esports Open‘a gidecek. 22 Haziran – 21 Temmuz arasında, her cumartesi ve pazar oynanacak maçlar, elbette canlı olarak Twitch ve benzeri platformlar üzerinden yayınlanacak.

Rainbow Six Siege ile ilgili gelişmeleri güncel bir şekilde takip edebilmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir