mix Rainbow Six

Ubisoft Rainbow Six Siege için yeni Avrupa ligini duyurdu

Avrupa’da 10 takımın katılımı ile 22 Haziran’da yeni bir Rainbow Six Siege ligi başlayacak. Play-off’lar kasımda oynanacak.

Ubisoft, başarılı 10 espor organizasyonunun katılımı ile yeni Rainbow Six Siege profesyonel ligini duyurdu. Yeni lig 22 Haziran’da başlayacak ve tüm maçlar çevrimiçi oynanacak. Maçlar her Pazartesi ve Çarşamba oynanacak.

Yeni Avrupa Ranbiow Six Siege ligine katılacak takımlar şu şekilde: Rogue, Virtus.pro, G2 Esports, Team Secret, Natus Vincere ve Team Vitality. Lig hem Youtube hem Twitch üzerinden izlenebiliyor olacak.

Play-off süreci Kasım ayında oynanacak. Şampiyonun belirlenmesi için oynanacak play-off’lar dışında ligden düşecek takımın belirlenmesi için de bir play-off aşaması olacak. Play-off süreci için yeni bir açıklama yapılmaması halinde muhtemelen normal lig aşaması gibi çevrimiçi şekilde oynanacak.

Lig çevrimiçi oynanacak olsa da Ubisoft çevrimiçi izleyici deneyimini arttırmak için çalışmalar yaptığını açıkladı. İnteraktif ve yeni tip içerikler lig yayınlarında Rainbow Six takipçilerini bekliyor olacak. Diğer espor etkinliklerinde ve liglerinde olduğu gibi burada da canlı anlatım olacak. Ubisoft, Rainbow Six Siege’in bu yeni ligi için yayınlarını Fransa’da kurulan yeni bir stüdyodan gerçekleştirilecek.

Yeni Avrupa liginin yanı sıra Ubisoft European Challanger League adı altında bir lig de duyurmuştu. Profesyonel oyuncuların tecrübe kazanmaları ve kendilerini göstermeleri için tasarlanan bu lig için şu ana kadar verilen tek detay sonbahar döneminde başlayacak olması.

Yeni lig sisteminin detaylı anlatımına Ubisoft’un hazırladığı bu videodan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir