Ubisoft muhtemelen yeni bir battle royale oyunu geliştiriyor mix

Ubisoft muhtemelen yeni bir battle royale oyunu geliştiriyor

Ubisoft, Prisma Dimensions kod adlı yeni bir battle royale üzerinde çalışıyor olabilir. Oyunun asıl ismi ise muhtemelen Hyper Scape.

Oyun dünyasının saygı duyulan muhabirlerinden birisi olan Rod “Slasher” Breslau, geçtiğimiz saatlerde ilgi çekici bir iddiada bulundu. Kendisinin söylediğine göre dev oyun firması Ubisoft, bir süredir yeni bir battle royale oyunu üzerinde çalışıyor.

Kod adı Prisma Dimensions olan bu battle royale oyununun asıl ismi Slahser’ın söylediğine göre Hyper Scape olacak. Oyun, fütüristik tasarıma sahip olacağını söyleyen muhabir, açıklamasına bir de görsel ekledi.

Slasher, paylaşımında oyunun hem bilgisayarlara hem de konsollara geleceğini açıkladı. Oynaması tamamen ücretsiz olan oyunun kapalı beta süreci önümüzdeki hafta başlayacak. Tam çıkış tarihi ise 12 Temmuz 2020 olarak gözüküyor.

Oyunu geliştiren stüdyo Ubisoft Motreal. Far Cry ve Assassin’s Creed gibi tek kişilik oyunların dışında Rainbow Six Siege gibi çok oyunculu, rekabetçi oyun tecrübesi de bulunan stüdyonun nasıl bir sonuç çıkaracağı merak konusu.

Slasher’ın söylediğine göre oyunun çıkış tarihi 12 Temmuz 2020 olsa da yakın zamanda Ubisoft tarafından bir duyuru gerçekleşecek.

Bir anda patlayan ve oyun dünyasını avucunun içerisine alan battle royale furyası bitmemiş olsa bile eskisi kadar ciddi bir büyüklüğe sahip değil. Call of Duty Warzone’un çıkışı ile birlikte demirbaşlarını oluşturmuş olan battle royale türünden Ubisoft da bir parça istiyor. Detaylar paylaşıldığında sizi bilgilendireceğiz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir