mix Overwatch

Toronto Defiant Yakpung ile yollarını ayırdı

Geçen hafta 4 oyuncusu ile yollarını ayıran organizasyon twitter üzerinden yaptıkları açıklama ile Gyeongmu “Yakpung” Jo ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Yakpung, Toronto Defiant kadrosuna 2018 sonunda katılmış ve geçen sezonun başlangıcından itibaren oynamaya başlamıştı. Sezonun ilk bölümünde Defiant ekibi çok iddialı başlamış ve sezonun ilk stage bölümünü üçüncü sırada sonlandırmıştı. Yakaladığı ivmeyi koruyamayan ekip dördüncü stage bölümünü 17. Sırada bitirmiş ve play-offlara katılma hakkı elde edememişti.

Hayal kırıklığıyla sonlanan sezonun ardından Yakpung ile beraber organizasyon beş oyuncusu ile yollarını ayırmış oldu. Takımın şu an yedeklerle beraber sadece beş oyuncusu bulunuyor. Yakpung’un gidişiyle Toronto Defiant ekibinin hiç tank oyuncusu kalmadı.

Bunun yanı sıra Defiant, geçen sezon Paris Eternal koçluğu yapan Félix “Féfé” Munch ile anlaştı. Féfé Eternal’dan ayrılmasını açıkladıktan birkaç saat sonra Toronto Defiant transferi açıkladı. Féfé geçen sezonun öncesinde Overwatch League’e katılarak Paris Eternal’ın koçu olmuştu. Koç, daha önce Avrupa’da birkaç takımda görev almıştı.

Koç Paris’den ayrılışıyla alakalı “Üzücü bir karar oldu fakat bence bu en iyisi” açıklamalarını yaptı. Paris Eternal da üzücü bir sezonu geride bırakmıştı. Ekip geçtiğimiz sezonu 14. Sırada bitirmiş ve play-offlara katılamamıştı.

Koç transferiyle beraber Toronto Defiant yavaş yavaş ekibini de tamamlayacaktır. Organizasyon geçen sezondan sonra bu sene yine bir ivme yakalayıp sezonu başarılı bir şekilde tamamlamak isteyecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir