Torchlight II, Epic Games Store'de ücretsiz olarak dağıtılıyor mix

Torchlight II, Epic Games Store’de ücretsiz olarak dağıtılıyor

Sevilen Diablovari aksiyon rol yapma oyunu Torchlight II, Epic Games Store’da bir hafta boyunca ücretsiz olarak dağıtılacak.

Epic Games’in her hafta dağıttığı bedava oyunlara bir yenisi eklendi. Runic Games’in geliştirdiği popüler oyun serisinin ikinci oyunu Torchlight II, Epic Games’in bu haftaki bedava menüsünde yer alıyor.

Başarılı serinin ilk yapımı 2009 senesinde piyasaya çıkmıştı. Efsanevi oyun serisi Diablo’nun yaratıcılarının da aralarında bulunduğu bir grup tarafından geliştirilen Torchligt, oyun camiası tarafından oldukça sevilmişti. 500mb gibi düşük bir boyuta sahip olmasına rağmen içine dünyaları sığdıran oyun, neredeyse ikinci bir Diablo etkisi yaratmayı başarmıştı.

Serinin ikinci oyunu ise ilkinden 3 sene sonra, 2012 yılında çıkış yaptı. Tıpkı ilk oyun gibi, oyun camiası tarafından ikinci oyun da oldukça sevildi fakat nedendir bilinmez geliştirici ekip Runic Games, bundan beş sene sonra kapandı etti.

Seriyi devam ettiren üçüncü oyun ise Echtra Games tarafından geliştirildi. 2020 senesinde çıkış yapan oyun, diğer iki yapım kadar ses getirmedi. Halen daha erken erişimde olan Torchlight III, Steam’de 90 Türk Lirası’na satılıyor.

Uzunca bir süredir, her hafta en az bir büyük oyun dağıtan Epic Games’in haftaya dağıtacağı oyunlar Next Upr Hero ve Tacoma olacak.

Runic Games’in popüler oyunu Torchlight II, 23 Temmuz Perşembe saat 18.00’a kadar Epic Games Store’da ücretsiz olarak dağıtılacak. Yapımı bir kez arşivinize ekledikten sonra sonsuza dek sizin olarak kalacak. Oyunun Epic mağazasına şuradan ulaşablirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir