mix

The Witcher 3: Wild Hunt yeni oynanış videosu

The Witcher 3: Wild Hunt bugün itibariyle son derece kapsamlı bir oynanış videosu paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda The Witcher 3: The Sword of Destiny fragmanı üzerine bugün yayımlanan oyun içi görüntüleri de barındıran video, oyunseverlere oldukça geniş bir bakış açısı kazandırdı ve sabırsızlık seviyelerine daha bir ciddiyet bindirdi.

CD Projekt’in bu cuma yayımladığı beş dakikalık açık dünya oyun içi görüntüler, bilmek istediğiniz neredeyse her şeyi içeriyor. Bu harika videoda ölümcül yaratıklarla ve karşılaşacağımız düşmanlarla tanışıyor; oyunun hikayesi hakkında bir miktar bilgi ediniyor; din fanatisizmine, savaş suçlarına ve ırkçılığa tanık oluyoruz.

Witcher 3 içinde yapabilecekleriniz arasında ise videodaki söyleme göre “kalbinizi takip etmek, tutkularınızı tatmin etmek, sarhoş olmak, at yarışı yapmak” gibi son derece heyecan verici şeyler yer alıyor. Tutkudan bahsedilirken videoda kendinizi loş bir ışıkta iki güzel kadınla görüyorsunuz. Tüm bunların yanı sıra kart oynayabiliyor, sokak kavgasına tutuşabiliyor, su altında hazine arayabiliyor ya da kadim ritüellere katılabiliyorsunuz.

Videoda anlatılan hikayenin bir özetini size şimdi geçiyoruz. Oyunda Rivialı Geralt adında bir kiralık bir canavar avcısısınız. Hayatınızın en büyük görevini üstleniyorsunuz – Seçilmiş Çocuğu bulmak. Bu çocuk dünyanın dengesini değiştirebilecek büyük güçlere sahip ciddi bir silah. Bu yolculuk sizi ticaret şehirlerinin, uçsuz bucaksız arazilerin, gizemli adaların, tehlikeli dağ geçitlerinin ve keşfedilmeyi bekleyen unutulmuş mağaraların bulunduğu Kuzey diyarlarına götürecek. Emriniz altındaki ölümcül kılıç ve büyü yeteneklerinizin yanı sıra yüzlerce zırh ve silah güçlendirmesi sizleri bekliyor. The Witcher 3: Wild Hunt dünyası resmen ve gerçekten zamanımızın en gerçekçi ve güncel fantezi oyunu olarak tarafınızdan keşfedilmeyi bekliyor.

Ayrıca başka bir güzel haber ise şu,  CD Projekt Red oyuna 30 saatlik fazladan oynanış süresi kazandıracak iki eklenti paketi getireceğini duyurdu.

The Witcher 3: Wild Hunt birçok ertelemeden sonra çıkış tarihi 19 Mayıs olarak oyuncularını sabırsızlıkla bekletmeye devam ediyor. Oyunu ön siparişle almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bahsettiğimiz bu muhteşem videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde yayımlanan The Witcher 3: The Sword of Destiny fragmanını da türkçe altyazılı olarak aşağıda bulabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir