mix

Tfue, Fortnite World Cup’tan sonra turnuvalara katılmayacak

FaZe Clan’ın ünlü oyuncusu Turner ‘Tfue’ Tenney, Twitch üzerinden yaptığı bir yayın sırasında, Fortnite World Cup’un kendisi için son rekabetçi turnuva olacağını duyurdu.

Fortnite World Cup elemeleri başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Fortnite için dünya kupasının yaklaştığını sizlerle paylaşmıştık. 30 milyon dolarlık ödül havuzuyla beraber oyun adeta tüm olumsuz eleştirileri bastırmış olmuştu.

Elbette bu miktar ne tek bir oyuncuya ne de tek bir gruba verilecek. Turnuva boyunca birçok kategoride maçlar oynanacak, ödül havuzundaki miktar turnuvanın başından sonuna kadar orantılı bir şekilde değerlendirilecek.

Dikkat çeken nokta ise, 30 milyon doların 3 milyon doları, doğrudan tek bir oyuncuya verilecek. Yani solo turnuvada en nihayetinde kim galip gelirse, o 3 milyon doların kazananı olacak. Dürüst olmak gerekirse Tfue bu parayı kazanabilecek oyuncuların en büyük adaylarından.

Tfue rekabetçi Fortnite turnuvalarını bırakıyor

Elbette turnuvada ayrıca duo turnuvası da olacak ve Tfue turnuvaya FaZe Clan’dan partneri Dennis ‘Cloak’ Lepore ile katılacak. Ama ikili için birlikte katıldıkları son turnuva olacak bu. Çünkü Tfue yaptığı yayın sırasında, rekabetçi turnuvaları Fortnite World Cup’tan sonra bırakacağını duyurdu.

Ünlü oyuncunun açıklaması şöyle: “Bu benim son rekabetçi saçmalığım, World Cup… Hiçbir şekilde değerlendirilmeyeceğim bu boku (elemeleri) oynamamalıydım bile, neyse. Ama umurumda değil. Paraya ihtiyacım yok nasılsa. Sadece eğlence için oynuyorum.”

Yayının sonlarına doğru FaZe Clan’ın ünlü oyuncusu yayın yapmaktan zevk aldığını ve zaten bir şekilde geçindiğini ve bu sebeple rekabetçi turnuvalara bundan sonra katılmak istemediğini yineledi.

Fortnite ve popüler oyuncular hakkındaki gelişmeleri güncel olarak takip etmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir