Dota 2 mix

Tecürebeli Dota oyuncuları Mushi ve YamateH takım kuruyor

Malezyalı veteranlar Mushi ve YamateH Dota Pro Circuit öncesi birleşerek eski günlerini hatırlatacak güçlü bir takımla mücadele etmek istiyor.Chai “Mushi” Yee Fung, 2011 yılından, Ng “Yamateh” Wei Poong da 2012 yılından beri Dota 2 sahnesinde yer alan oyuncular. İkili daha önce 2012-13 senelerinde beraber Orange Esports’da oynamışlardı ve TI 2013’de 3. Olmayı başarmışlardı. İkilinin buradan sonra uzun süre yolları ayrılıyor.

2013’den sonra özellikle Mushi, Avrupa’da Fnatic ve Çin’de Team DK gibi başarılı organizasyonlarda oynarken kariyeri boyunca büyük başarılar ve kazançlar gördü. Fnatic ile 2016’da The International’da 4. Olan oyuncu, Team DK ile de 2014 senesinde 4. olmuştu. Oyuncu son katıldığı The International’da Mineski ile ilk 12’ye girebilmişti. Mushi, Mineski ile Dota Asian Championship 2018’i kazanmıştı. YamateH ise Orange Esports’dan ayrıldıktan sonra birçok farklı takımla oynasa da Orange Esports’daki başarısına yakın başarılar elde edemedi.

İkilinin kurduğu takım, Dota Pro Circuit’in resmi sitesinde gözükmesiyle ortaya çıktı. Brothers United adındaki takımda Mushi ve YamateH dışında Benhur “Nayeon” Lawis, Khoo “Ohaiyo” Chong Xin, Ryan “Raging-_-Potato” Jay G Qui isimleri bulunuyor. Bu oyunculardan Raging Potato ve Ohaiyo, Mushi’nin eski takımlarından takım arkadaşları. Oyuncu daha önce Ohaiyo ile beraber Fnatic’te, Raging Potato ile de Mineski’de oynamıştı.

Bakalım uzun süre sonra tekrar aynı takımda yer alacak başarılı ikili, istedikleri başarıyı elde edebilecekler mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir