mix PUBG Mobile

Team Secret PUBG Mobile 2020 kadrosunu duyurdu

2019 senesinde PUBG Mobile kadrosu ile pek de başarılı bir yıl geçirmeyen Team Secret, dün yeni ekibini duyurdu. Duyuru dün Twitter üzerinden yapıldı.

Geçtiğimiz sene PUBG Mobile Club Open (PMCO) Sonbahar Mevsimi’i SEA lig grubunu 20. sırada tamamlayan organizasyon ekibe üç yeni isim dahil etti. Böylelikle Secret 2020 PUBG Mobile kadrosu şu şekilde; Kow “BiuBiu” Jiunn Jie, Raymon “iSh0tz” Tan, Aekachai “MADTOI” Areesanan ve Ahmad “Hyqul” Danial Haiqal. BiuBui Team Secret PUBG Mobile kadrosunun kaptanı olacak. iSh0tz sniper pozisyonunu üstlenecek ve MADTOI de ekibin desteği olacak.

Kaptan BiuBiu Nisan 2019’dan beri Team Secret’da oynuyor ve uluslararası turnuvalarda takımın en tecrübelilerinden. Daha önce PMCO’da yine Team Secret ile 4. olmayı başarmış ve Berlin’deki PUBG Mobile Club Open Spring Split Prelims 2019’a katılmaya hak kazanmıştı.

iSh0tz daha önce Malezya ekibi Yoodo Gank’de oynuyordu. PMCO Fall Split Global Finals 2019’a direk katılma hakkı kazanan ekip pek de favori gözükmüyordu. Fakat ekip Global Finals’da başarılı bir mücadele ortaya koyarak 11. olmayı başarmıştı. Hyqul ise daha önce PUBG Mobile Malaysia National Championship 2019’u kazanan Victorious in Play ile oynuyordu.

Bir diğer başarılı isim MADTOI ise daha önce ILLUMINATE THE MURDER ile oynuyordu. Organizasyon PMCO Fall Split SEA Championship’de ikinci olmayı başarmıştı. Bakalım bu yeni ekiple Team Secret nasıl bir başarı elde edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir