Dota 2 mix

Team Liquid koç ekibi için Blitz ile anlaştı

Uzun süre sunucu olarak görev yapan Blitz, sunuculuk arkadaşı Capitalist’in açıklamalarına göre Team Liquid’in koç kadrosuna katılacak.

Team Liquid geçtiğimiz günlerde yeni kadrosunu duyurmuştu. Koç ekibinin başına Aydin “iNSaNiA” Sarkohi’yi getiren organizasyon, William “Blitz” Lee ile ekibini güçlendirdi. Blitz’in uzun süre yayıncı olarak çalıştığı Austin “Capitalist” Walsh’un yaptığı açıklamya göre Blitz, kontratından dolayı bir kaç turnuvada sunuculuk yapmaya devam edecek fakat TI için sunuculuk yapmayacak.

Blitz’in sunuculuk kariyerinden önce birkaç takım ile koçluk tecrübesi bulunuyor. Başarılı sunucu daha önce The International 2016 finaline katılmayı başaran Digital Chaos ekibinde ve Team Liquid’in geçen ay ayrılan eski kadrosunda görev almıştı.

Blitz’in hem deneyimli bir koç olması hem de uzun süreli bir sunucu olması topluluk tarafından çok olumlu geri dönüşler almasını sağlamıştı. Topluluk, deneyimli bir koç tarafından oyunu ve oyuncu hikayeleri dinlemeyi oldukça seviyordu. Sunuculuk kariyeri de şüphesiz Team Liquid’deki kariyerine olumlu sonuçlar almasını sağlayacaktır.

Blitz’in boşalan yerini ise Trent “TrentPax” MacKenzie dolduracak. Capitalist ve TrentPax gelecek The International turnuvasını beraber sunacaklar. Tabii bu gelişme ile beraber TrentPax’ın eski sunucu partneri Lyrical’ın durumu henüz belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir