mix

Team AURORA Akademi, finale çıkan ilk takım oldu

Akademi Ligi finallerinin ilk karşılaşmasında galibiyet yüzü gören takım Team AURORA Akademi oldu.

Akademi Ligi’nde Kış mevsimini geride bırakmamıza günler kala finale çıkmayı başaran ilk takım belli oldu. Lig aşamasını bir sıra üstlerinde tamamlayan Beşiktaş Akademi’yi 3-1’lik bir skor ile elemeyi başarı Team AURORA Akademi, kupaya bir adım daha yaklaştı.

Karşılaşmanın ilk maçını kazanan ekip Beşiktaş olmuştu. Ardından oynanan her maç AURORA, bir öncekinden daha baskın bir zafer elde etti. Galibiyet ile ayrılan ekip 4 karşılaşmanın hepsine aynı kadro ile çıkarken Beşiktaş Akademi ilk maçın sonunda EliWood yerine Minor’ı, ikinci maçın sonunda ise Rare yerine Mayhem’i oyuna dahil etti. Oyuncu değişikliği takımın performansında bir artışa neden olmadı.

Bu zafer ile birlikte finale adını yazdıran ilk takım olmayı başardı Team AURORA. Akademi Ligi’ni 10 galibiyet ve 6 mağlubiyet ile üçüncü sırada bitirmişlerdi. Özellikle Algos’un gidişi ile performanslarında bir düşüş olması beklenirken kendileri önce playoff aşamasına kalmayı başardılar şimdi de kupaya bir adım daha yaklaştılar.

Final karşılaşmasında oynayacak ikinci takım yarın ki karşılaşma ile belirlenecek. fastPay Wildcats ile Papara Supermassive arasında oynanacak karşılaşmanın favorisi şimdilik fastPay Wildcats olarak gözüküyor. Takım, lig aşamasında son haftaya kadar yenilgisiz ilerlemiş, tek yenilgilerini ise kapanış haftasında bugün elenen Beşiktaş Akademi karşısında almışlardı.

5 maç üzerinden oynanacak yarı final karşılaşması yarın saat 14.00’da LoLespor adresinden yayınlanacak. Tıpkı bugün oynanan karşılaşma gibi fastPay Wildcats – Papara Supermassive mücadelesi de evlerden oynanacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir