mix Rehber

Taktik Savaşları 9.23 Güncellemesi için en iyi kompozisyonlar

9.23 Güncellemesi’nden sonra bir Reddit kullanıcısı Challanger seviyesindeki oyuncuların kompozisyonlarını derleyerek bir liste oluşturdu. Listeden 3 adet güçlü kompozisyonu sizler için derledik.
İşte 9.23 sonrası yapabileceğiniz güçlü kompozisyonlardan bazıları;

Efendi / Gölge / Alev

Yorrick – Annie – Malzahar / Master Yi – Sion / Kindred – Varus

Bu kompozisyonda Master Yi ve Kindred hiper taşıyıcı konumunda. Master Yi’yi saldırı hızı itemleri vererek güçlendirebilirsiniz. Kindred’a ise mana içeren ap itemleri verdiğinizde oldukça efektif olan ultisini daha çok kullanabilir ve böylelikle kurduğunuz takım rakibe çok daha fazla hasar verebilir. Bu kompozisyonda oynarken Sion ve Yorick’i öne koyup diğer karakterlerinizi arkaya koyarak karşı takımın ilk saldırısını tank karakterleriniz ile karşılayabilirsiniz.

Okyanus / Sihiraz

Veigar – LeBlanc – Brand – Syndra – Vladimir / Nami / Master Yi / Nautilius

Bu kompozisyonda 6 Sihirbaz buffını etkinleştirmek için Spatula ve Tanrıçanın Gözyaşı itemlerini birleştirerek elde edeceğiniz Mage’s Cap (kusura bakmayın Türkçesini bulamadım) itemini Nami’ye verebilirsiniz. Bu kompozisyanda Okyanus buffı sayesinde hem karakterleriniz çok hızlı mana dolduracak hem de %100 ihtimalle tekrar ulti kullanacaklar, böylelikle kısa süren bir elde dahi muhtemelen en az 4 kez ulti kullanmış olacaksınız. Diziliş olarak da Nautilius ve Master Yi’yi en öne koyabilir ve diğer tüm karakterlerinizi en arka safa çekebilirsiniz.

Kılıç Ustası / Suikastçı

Quiyana – Kha’Zix – Nocturne / Sivir – Yasuo – Master Yi / Janna – Reksai

Güncel durumu çok güçlü olduğundan (Ve tabii Kılıç Ustası olduğundan) Master Yi bu kompozisyonda da yerini alıyor. Bu kompozisyonda Nocturne’a Mahvolmuş Kralın Kılıcı vererek karakteri Kılıç Ustası yapabilirsiniz, böylelikle 4 Kılıç Ustası buffını açmış olursunuz. Master Yi’ye yine saldırı hızı eşyaları vermek zaten güçlü olan karakteri daha da fazla güçlendirecektir.

Yurt dışında yayıncıların da çokça kullandığı bu üç kompozisyondan size daha çok gelen karakterleri belirleyerek birini seçebilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir