mix Overwatch

T1 önümüzdeki sene Overwatch Contenders Korea’ya katılıyor

Başarılı espor organizasyonu T1 (Eski adıyla SKT T1) 2020 senesi itibariyle Overwatch Contenders Korea’ya katılacak.

Organizasyon dün attığı tweet ile bir sonraki sene Overwatch Contenders Korea’ya katılacaklarını belirtti. Attıkları tweet’de kuracakları ekip için oyuncu ve koç aradıklarını belirttiler. İstenen özellikler oyuncunun Grandmaster seviyesinde en az 4300 SR’a sahip olması. Tüm pozisyonlar için oyuncu arayan T1, 2 Aralık 2019 ve 1 Ocak 2020 tarihleri arasında gelen oyuncuları değerlendirecek.

T1’ın sahiplerinden biri de Comcast Spectacor. Comcast Spectacor, ayrıca Overwatch League takımlarından Philadelphia Fusion’un da sahibi. T1’ın Overwatch sahnesine girmesiyle beraber Philadelphia Fusion’ın akademi takımı Fusion University, yerini yeni T1 ekibine bırakacak. Fusion University 2019 senesinden beri Kore’de mücadele ediyor.

Fusion University kadrosu daha önceden dağılmıştı. Yani T1’ın eski Fusion University ekibi ile devam etme olasılığı düşük.
Overwatch Contenders Kore 8 takımdan oluşan bir lig. Takımların playoff aşamasına kalması için ise ilk 6’ya girmeleri gerekiyor. İlk iki direk yarıfinalden, diğer takımlar ise çeyrek finalden mücadeleye başlıyorlar. Geçtiğimiz sezon Fusion University playofflara kalmayı başarmış fakat ilk turdan elenmişti.

T1 2020 senesinde birçok oyunda üst düzey başarı elde etmek istiyor gibi gözüküyor. Dota 2, Fornite, Apex Legends gibi oyunlar için iddialı ekipler kuran organizasyon bakalım Overwatch için de başarılı bir ekip toplayabilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir