Dota 2 mix

T1, Febby ve pieliedie’ı Dota 2 kadrosuna kattı

League of Legends’daki başarıları ile sık sık gündeme gelen T1, eski adıyla SKT T1, Dota 2 kadrosunu Febby ile güçlendirdi.
Güney Kore merkezli başarılı espor organizasyonu T1, özellikle League of Legends’da uluslararası başarıları ile biliniyorlar. Farklı espor alanlarında da isminden söz ettirmek isteyen organizasyon geçtiğimiz Ağustos ayında Güney Koreli oyuncu Lee “Forev” Sang-don ile sözleşme imzalayarak Dota 2 kadrolarını kurmaya başlamışlardı.

T1 o günden itibaren bu kısa sürede birkaç oyuncu ile bir Minor’e ve bir de Major’e katılmıştı. VKGAME BATTLE OF DOWN’da son 4 sırada yer alan T1, bu Minor’den sonra hemen kadroda bazı değişikliklere gitmişti. Bu turnuvadaki kötü sonuç sonrası organizasyon, kamuya herhangi bir açıklama yapmadan Pyo “MP” Noa ile yollarını ayırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde son olarak Newbee’de oynayan İsviçreli oyuncu Johan “pieliedie” Åström T1 kadrosuna katılmıştı. Son olarak ise Güney Koreli destek oyuncusu Kim “Febby” Yong-min kadroya katıldı. T1’ın güncel kadrosu şu şekilde;

1. Christian John “Skadilicious” Abasolo
2. Lee “Forev” Sang-don
3. James “XemistrY” Lee
4. Kim “Febby” Yong-min
5. Johan “pieliedie” Åström

T1’ın muhtemelen bu kadro ile ilk turnuvası 1 Aralık’da başlayacak DreamLeague: Leipzig Major için yapılacak bölge elemeleri olacak. Bakalım T1 bu sefer istediği kadroyu oluşturarak League of Legends’daki başarısını başka bir MOBA olan Dota 2’ye de yansıtabilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir