mix

Shaquille O’Neal, Street Fighter 5 turnuvasına katılacak

Street Fighter 5 Celebrity Show adıyla Turner ve IMG ile ikincisi düzenlenecek olan turnuvaya ünlü NBA yıldızı Shaquille O’Neal da katılacak.

TBS TV’den naklen yayınlanacak olan turnuvada NBA veteranlarından Baron Davis ve ünlü beyzbol yıldızlarından Jimmy Rollins de yer alacak.

Turnuva’da gelir hayır kurumlarına bağışlanacak. Turnuva’da yer alan ünlüler kendi seçtikleri hayır kurumları için mücadele edecek. Shaq Odessa Chambliss adında bir yaşam fonunu, Jimmy ise kendi adına kurmuş olduğu Jimm Rollins Aile Fonu’nu temsil edecek. Tekli eleme sistemi ile olacak olan müsabakalar 3 maçlık seriler ile oynanılacak. Üç maçtan ikisinde galip gelen rakibini eleyip bir üst tura çıkacak. ELEAGUE Street Fighter 5 sunucularından Steve “Tast Steve” Scott, Zhi “Zhieeep” Liang Chew, Stephen “Sajam” Lyon ve Reepal “Rip” Parbhoo turnuvaya katılan ünlülerin koçları olacak.

Diğer yandan ödül havuzunda 250.000$ gibi büyük bir rakam içeren ELEAGUE Street Fighter 5 playoff’ları 13 Temmuz’da başlayacak. Turnuva içerisindeki müsabakalar yakından bildiğimiz gibi 5 maçlık serilerden oynanılacak.

Street Fighter 5 Celebrity Showdown resmi turnuvanın öncesinde izleyicileri alıştırmak ve heyecanı katlamak için gerçekleşecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir