mix

SonicFox, Final Kombat 2020’nin galibi oldu

Warner Bros. ve NetherRealm Studios’un sevilen kült dövüş oyunu serisi Mortal Kombat’ın en son çıkan oyunu Mortal Kombat 11’in espor turnuvası olan Mortal Kombat 11 Pro Kompetition’ın finalini Amerikalı oyuncu Dominique “SonicFox” McLean kazandı.

Chicago’daki tarihî Park West tiyatrosunda gerçekleşen Final Kombat 2020’de dünyanın en iyi 16 Mortal Kombat 11 oyuncusu karşılaştı. Finallerde SonicFox, Ninjakilla_212’yi yenerek Final Kombat 2020 kupasını kazandı. Bunun yanında 40.000 dolarlık ödülün de sahibi oldu.

Şampiyon SonicFox finale gelene kadar sadece tek set kaybetti. Çoğu Mortal Kombat oyuncusuna ve genel olarak topluluğa göre de gelmiş geçmiş en iyi Mortal Kombat oyuncularından biri SonicFox. Bunu da Final Kombat 202o’yi kazanarak tekrar bizlere göstermiş oldu.

Yeni çıkan Mortal Kombat oyununda sezon boyunca en rahat ettiği karakteri bulmak için bir sürü deneme yapması gereken SonicFox, bunun için baya uğraştı. Oyun şekline tam uyan bir karakter bulması aslında DC Comics’in ikonik ve en sevilen karakterlerinden Joker’i oynamasıyla oldu.

Turnuvanın açılış maçında D2Stabs’i 3-2 yendi ve sonra bir başka sevilen oyuncu Curtis “Rewind” McCall ile olan maçında da Joker karakteriyle 3-1 kazandı. Bu galibiyetlerinden ardından yarı finale yükselen SonicFox, yarı finalde Zoulfikar “Kombat” Dayekh ile karşılaştı. Kombat’ı 3-0 gibi ezici bir skorla yenen Amerikalı oyuncu, kazananlar finalinde Dragon’u 3-2 yenen Ninjakilla_212 ile eşleşti. Turnuvadaki tek mağlubiyetini de burada alan SonicFox, Ninjakilla_212’ye 3-2 yenildi.

Ninjakilla_212’ye yenilmesi sonucu kaybedenler finalinde Dragon ile karşılaşan oyuncu, Dragon’u 3-1 ile geçmeyi başardı ve Büyük Final’de yeniden Ninjakilla_212 ile eşleşti. Finalde en rahat ettiği karakter Joker ile oynayan SonicFox, 2 set oynanan finalin iki setinde de 3-1 kazanarak turnuvanın galibi oldu.

Etkinlikte ayrıca gelmesi beklenen Image Comics’in ikonik Spawn karakteri de oyunculara tanıtıldı. Yeni karakterin oynanış videosu da etkinliğe katılanlara ve tüm oyunculara sunuldu.

Hobileri müzik dinlemek ve espor olan sıradan birisi \m/.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir