mix

Sniper Elite Nazi Zombie üçlemesi duyuruldu

İlk iki oyunda zombi nazi öldürmeye doymadıysanız işte size üçüncüsü!

Zombi nazilerin yanında görünüşe göre artık bir de ateş saçan bir zombi Adolf Hitler olacak. Sniper Elite Nazi Zombie Army serisinin Üçüncü oyununda da diğer ikisi gibi tek başınıza ya da arkadaşlarınızla birlikte etrafı zombi nazilerden temizleyip mermilerinizin ölü bedenlerini nasıl delip geçtiğini ağır çekimde izleyeceğiz gibi görünüyor. Yeniliklere gelirsek, 5 haritası olan Horde modunda amaç 2 ya da 4 kişi birlikte sınırsız ve gittikçe zorlaşan zombi sürüsüne karşı hayatta kalmaya çalışmak, tıpkı Left 4 Dead’deki Survival modu gibi. Oyunda 4 tane yeni kadın karakter de olacak.

Yeni düşmanlara gelirsek, ölü süper askerler, zırhlı iskeletler, zombi keskin nişancılar, elektrikli testere kullanan zombiler, ateş saçan iblisler ve en sonunda Hitler’in ta kendisi!

2

Oyunun çıkış tarihi 6 Mart 2015 olarak belirlenmiş ve fiyatı da Steam sayfasında 65 TL olarak görünüyor. Eğer ilk iki Nazi Zombie oyunundan birine zaten sahipseniz %30, ikisine birden sahipseniz %60 indirimle ön sipariş verebilirsiniz. Ancak malesef bu indirimler sadece ön siparişler için geçerli olacak. 3. oyunu ayrı satın alma seçeneği de henüz yok. İşte oyunun fragmanı:

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

1 Comment

  • AFK 10 Aralık 2017

    Adam oynaya oynaya uzmanlaşmış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir