Sid Meier's Civilization VI, Epic Games Store'da bedava mix

Sid Meier’s Civilization VI, Epic Games Store’da bedava

Geçtiğimiz hafta GTA 5’i bedava dağıtarak dikkatleri üzerine çeken Epic Games’in bu haftaki bedava oyunu Sid Meier’s Civilization VI.

Epic Games, bu ay isminden sıkça bahsettirecek gibi gözüküyor. Rockstar’ın efsane serisinin son oyunu olan GTA 5’i 1 hafta boyunca ücretsiz dağıttıktan sonra gözünü strateji oyunu severlere çevirdi. Oyun dünyasında bir efsane haline gelen Sid Meier’in ünlü strateji oyunu serisinin son oyunu olan Sid Meier’s Civilization VI, 28 Mayıs’a kadar Epic Games Store’da bedava.

Civilization serisi, bilgisayar oyunu tarihinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Strateji türüne yön göstermesi ile yapımcısı Sid Meier’i oyun dünyasında saygı duyulan birisi haline getirmiştir.

Strateji oyunları dünyasında çok büyük bir yere sahip olan Civilization VI’yı şu anda kütüphanenize eklerseniz sonsuza dek sizin olacak. Eğer bu türün sevenlerindenseniz önünüzde kaçırılmayacak bir fırsat var. Bu kadar büyük bir oyuna bedavaya sahip olma şansı hayatta ikinci kez karşınıza gelmez. Hatırlatalım. Oyunun Steam fiyatı 219 Türk lirası.

Epic Games’in bu ay boyunca oldukça yüksek bütçeli oyunlar dağıtacağı söylentisi zaten uzunca bir süredir sosyal medyada dolanıp duruyordu. GTA 5 ile büyük patlama yaptıktan sonra 1 hafta boyunca Sid Meier’s Civilization VI dağıtarak söylentileri bir nevi doğruladı. Eğer iddialar doğruysa Epic Games Store’da dağıtılacak bir sonraki oyun Borderlands: The Handsome Collection olacak. Ondan sonraki hafta dağıtılacak oyunun ise Ark Survival Evolved olacağı söyleniyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir