mix

Shroud: “Gaben’e 100 bin dolardan fazla para verdim”

Eski profesyonel CS:GO oyuncusu shroud, Twitch üzerinden yaptığı yayın sırasında Gaben’e 100 bin dolardan fazla para verdiğini söyledi.

Kanadalı ünlü yayıncı Michael ‘shroud’ Grzesiek, dün yaptığı The Elder Scrolls Online yayını sırasında ortaya oldukça komik sahneler çıktı. Onlardan biri de şüphesiz oyuncunun Valve’nin sahibi Gaben Newell’a 100 bin dolardan fazla para verdiğini söylemesiydi.

Ünlü yayıncı, The Elder Scrolls Online’da Xanmeer kasaları açarken chat ile arasında komik anlar yaşandı. Ender eşyalardan çıkarmaya çalışan yayıncı, bir ara hiddetlenerek, chatten birisine, “Dinle arkadaşım, ben Counter-Strike’tan geliyorum, birinci sınıf nadir eşya hakkında bir şey bilmiyorsun bile!” dedi.

Yayıncı sonrasında esprili bir şekilde CS:GO’da açtığı kasaların miktarından dem vurdu ve Gaben’e sataştı:

“Sıçtığımın CS:GO kasalarını açarken Gaben’e ne kadar para verdiğimi biliyor musunuz? 100.000 bin doların üzerinde para verdim o adama! Lanet olası Gaben, küçük sürtük. Üzgünüm, öyle demek istemedim. Seni seviyorum [Gaben]. Özür dilerim. Sadece birazcık kızgınım o kadar.”

İşte yayındaki o komik sekans:

Dexerto‘nun olayı haber yapıp Twitter’dan paylaşmasından sonra paylaşıma yorum yapan ünlü yayıncı, sonrasında olayın daha komik bir hâl almasına sebep oldu. İşte ilgili tweet:

Tweetinde Gaben’in ruhuna sahip olduğunu ifade eden oyuncu, ona çok daha fazla para ödediğini söyledi. Sizce gerçekten de ünlü yayıncı bu miktar parayı sırf CS:GO’da kasa açarken Gaben’e ödemiş olabilir mi? Yorumlarda fikrinizi belirtmekten çekinmeyin.

shroud ile ilgili gelişmeleri güncel bir şekilde takip edebilmek için 5Mid ile kalın!

Başlık görsel kaynağı: dexerto.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir