mix

Shroud Battlefield V Firestorm için kararını verdi

25 Mart tarihinde Battlefield V Firestorm, Battle Royale sektörüne hızlı bir giriş yaptı.

Oyunun çıkışından bu yana yayınlarında Firestorm modunu oynayan Twitch yayıncısı Michael “Shroud” Grzesiek’in oyun hakkında yorumları da fazla gecikmedi.

”Oyunu piyasaya süren ekip bir Battle Royale oyunun nasıl olması gerektiği konusunda hiç araştırma yapmamışa benziyor. Loot, envanter, izleyici sistemi ve daha birçok özellik yanlış bir şekilde tasarlanmış. Bir oyun daha fazla nasıl berbat edilebilirdi bilmiyorum. Hala nasıl bir oyun yaptıklarını anlamış değilim.”

Bu açıklaması ile oyunun geliştirmesini üstlenen Criterion Games ve DICE ekibini doğrudan hedef alan yayıncının bu yorumları oyun camiasında büyük yankı uyandırdı.

İzleyicilerinden birinin durmak bilmeyen isteği üzerine 25 Mart yayınında Battlefield V Firestorm oynamaya başlayan Shroud, oyunun grafiklerini övse de, oyunun olumlu noktalarını bulmakta zorlandığını belirtti. Ünlü yayıncı oyunun animasyonları hakkında ise görüşlerini şu şekilde iletti.

”Oyunun animasyonları ve diğer ıvır zıvır şeyler aşırı mat. Gerçekten bundan daha iyisini yapabilirlerdi fakat bunu yapmayı denememişler bile.”

Diğer yayıncıların oyun hakkındaki görüşleri de genel olarak ortalama düzeyde.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir