mix

Shangai Dragons 7 oyuncusu ile sözleşme yeniledi

Geçtiğimiz sezon play-offlara kalamayan Shangai Dragons takımın çoğuna güvenerek kadrosunda bulunan 7 oyuncu ile yoluna devam etme kararı aldı.

Çin merkezli organizasyon Shangai Dragons, geçtiğimiz Overwatch League sezonunda sezonu 11. sırada bitirmişti. Organizasyon bu sezon kadroda bir yenilenme yerine hemen hemen aynı kadro ile devam etmeyi tercih etti. Dün yapılan açıklama ile Shangai Dragons destek oyuncusu Son “CoMa” Kyung-woo ile yollarını ayırdı. Organizasyonun sözleşme yenilediği 7 oyuncu ise şu şekilde; Bae “diem” Min-Seong, Kim “Geguri” Se-yeon, Yang “Luffy” Seong-hyeon, Kim “Izayaki” Min-chul, Lee “envy” Kang-jae ve Yang “DDing” Jin-hyeok. Takımın bir diğer oyuncusu Weida “Diya” Lu, 2020 sezonunda organizasyon için hem Overwatch League’de hem de akademi liginde oynayacak.

Ligde bu sezon birçok takım kadrosunda büyük değişikliklere gidiyor. Fakat Shangai Dragons takım içinde küçük değişiklerle yetinecek gibi. Takım dün açıkladığı CoMa dışında geçtiğimiz günlerde Gamsu ile de yollarını ayırmıştı. Overwatch kariyerine tank rolünde devam eden Gamsu 2015-2016 yılları arasında LEC organizasyonu Fnatic için üst koridor rolünde oynuyordu. Gamsu 2016 yılından beri espor kariyerine Overwatch ile devam ediyor. Oyuncu gelecek

sezon Dallas Fuel’de oynayacak.
Takımdan ayrılan bir diğer oyuncu ise Ekim ayında açıklanan Jin “Youngjin” Young-jin. Youngjin takımdan ayrılmasından bir süre sonra emekliliğini de duyurmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir