mix

Rocket Mortgage, LCS Summer Finals’e sponsor oldu

Amerika’nın en büyük mortgage şirketlerinden Quicken Loans‘ın markası Rocket Mortgage, LCS Summer Finalse sponsor oldu.

Amerikalı mortgage devi LCS Summer Finals’e sponsor oldu

League of Legends’in Amerika ayağı LCS, Yaz Finalleri için kendine yeni bir sponsor buldu. Amerika’nın 2018 yılı itibarıyla en büyük mortgage şirketi olan Quicken Loans, Rocket Mortgage ürünü ile espordaki yatırımlarını güçlendiriyor. Aynı zamanda 100 Thieves‘in de sponsoru olan ünlü marka, önümüzdeki günlerde espora yönelik faaliyetlerini büyütmeye devam edecekmiş gibi gözüküyor.

LCS Summer Finals’in Detroit’te olacak olması Quicken Loans’ın etkisi mi?

Ünlü mortgage şirketi Quicken Loans’ın CEO’su Jay Farner, LCS gibi büyük bir espor turnuvasını memleketlerine (Detroit) getirmekten büyük heyecan duyduklarını söyledi. Aynı zamanda şu ana değin şehirdeki en büyük etkinliklerden biri olacağını paylaştı.

Farner’ın bu açıklamasından sonra akıllara ise şu soru geldi: Finallerin Detroit’te gerçekleşmesinin arkasında yatan sebep, Quicken Loans’ın sponsorluk girişimleri mi?

Espor ekosisteminin gittikçe büyümesi ve gelişmesiyle beraber bu ekosistem ister istemez bir endüstriye dönüştü. Büyük şirketlerin, büyük simaların bu piyasaya girmesi ve yatırım yapmalarıyla birlikte, oldukça büyük değişimler yaşanmaya başlandı.

League of Legends’ın en büyük liglerinden biri olan LCS’in Yaz Finalleri Ağustos ayının 24. ve 25. günlerinde, Detroit’te gerçekleşecek. Mekan ise Detroit Pistons ve Detroit Red Wings‘e ev sahipliği yapan, 20.000 kapasiteli Little Caesars Arena olacak.

Espora yönelik diğer sponsorluk haberleri

Youtube, NBA 2K League ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Beko, LEC ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Secretlab Dele Alli ile sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir