mix

Riot Games’in ilk animasyon dizisi Arcane ertelendi

Riot Games’in League of Legends evreninde geçecek animasyon dizisi Arcane, koronavirüs pandemisi yüzünden 2021’e ertelendi.

Arcane’in bu beklenmedik ertelenmesi LoL Türkiye’nin resmi Twitter hesabından duyuruldu.

Riot Games animasyon dizisi Arcane’i LoL’ün 10. yıl etkinlikleri kapsamında duyurmuş ve çoğu oyuncuyu heyecanlandırmıştı. Zaten Riot’un LoL için çıkardığı her animasyon büyük beğeni toplandığından oyuncular LoL için bir animasyon dizisinin olmasını çok uzun zamandır bekliyordu ve istiyordu.

Hali hazırda 10. yıla özel canlı yayında bahsedilen Legends of Runeterra ve VALORANT çıkışını yaptı. Wild Rift’in ise kapalı beta testlerine başlandı. O yayında duyurulan animasyon dizisi Arcane’in de en kötü bu yılın sonunda çıkması bekleniyordu. Fakat yaşanan bu gelişmeyle birlikte en az 7-8 ay daha beklememiz gerek gibi gözüküyor.

2020’nin başlarında ortaya çıkan koronavirüs tüm dünyayı etkilemiş ve bir sürü etkinliğin, planın iptal olmasına sebebiyet vermişti. LoL ve Riot Games kanadında işlerin yavaşlaması ve zorlaşması, MSI’in iptalı, liglerin seyircisiz oynanması dışında koronavirüs şimdi de Arcane’i etkiledi. Yayınlanan makalede uzaktan çalışmanın zorluğundan bahseden Riot Ghostcrawler bu ertelenme yüzünden çok hayal kırıklığına uğradıklarını belirtmiş.

Arcane’in yayınlanan tek fragmanından gördüğümüz üzere animasyon dizisi Piltover/Zaun şehirlerinde geçecek ve yüksek ihtimalle Jinx ve Vi kardeşleri konu alacak.

LoL evreninde keşfedilmeyi beklenen çok yer var ve Riot’un bu evrene ışık tutan projeler geliştirmesi oyuncuları hem heyecanlandırıyor ve çok ilgi görüyor. Umarız Arcane’i en kısa sürede izleme fırsatı buluruz.

Hobileri müzik dinlemek ve espor olan sıradan birisi \m/.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir