mix

Rick Fox, katıldığı podcast programında önemli açıklamalar yaptı

Irkçılık tartışmalarıyla hâlâ gündemdeki yerini koruyan espor organizasyonu Echo Fox’ta sular durulmuyor. Rick Fox katıldığı podcast programında sonuna kadar organizasyon için mücadele edeceğini söyledi.

Rick Fox’un bir yere gittiği yok

Bilindiği üzere, yaklaşık iki hafta önce, Echo Fox’taki ırkçılık tartışmaları esporun gündeminde büyük bir etki yaratmıştı. Organizasyonun hissedarlarından Amit Raizada, iddialara göre, Rick Fox ve ailesini tehdit etmişti ve ırkçı saldırılarda bulunmuştu. Bunlar her ne kadar başta ‘iddia’ ise de, sonrasında ortaya çıkan mailler ile durumun gerçekliği su yüzüne çıktı.

Ünlü yönetici Fox, katıldığı The GG Podcast adlı programda, sonuna kadar Amit Raizada’ya karşı mücadele edeceğini, onun organizasyondan ayrılması için elinden geleni yapacağını belirtti.

Rick Fox ayrıca programda, hayatı boyunca maruz kaldığı ‘ırkçılık’ ile ilgili birçok açıklama yaptı.

Rick Fox neden gitmekten vazgeçti?

Bilindiği üzere, Echo Fox’taki ırkçılık tartışmaları gündeme Fox’un açıklamasıyla düşmüştü. Bu açıklamaya göre Fox, Echo Fox’tan ayrılacaktı. Lakin Fox, birkaç gün sonraki verdiği demeçlerde tek bir şartla organizasyonda kalabileceğini söylemişti, o da Amit Raizada’nın organizasyondan gitmesiydi.

Echo Fox şu an en değerli beş espor organizasyonu içerisinde yer alıyor ve Rick Fox, muhtemelen kurucusu olduğu bu büyük organizasyonu terk etme kararı almakta ve basınla paylaşmakta biraz erken davrandı. Ünlü yöneticinin ilerleyen dönemlerde de organizasyon ile kalacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir