Remnant: From the Ashes ve The Alto Collection, Epic'te ücretsiz mix

Remnant: From the Ashes ve The Alto Collection, Epic’te ücretsiz

Epic Games Store’da bu hafta dağıtılacak ücretsiz oyunlar belli oldu. Remnant: From the Ashes ve The Alto Collection, 20 Ağustos Perşembe gününe kadar bedava.

Haftanın, ücretsiz oyun günü geldi çattı. Epic Games Store sayesinde oyun arşivimiz her hafta genişlemeye devam ediyor. Önümüzdeki hafta, Perşembe gününe kadar arşivinize ekleyebileceğiniz oyunlar listesinde bu hafta Remnant: From the Ashes ve The Alto Collection’a yer verildi.

Gunfire Games tarafından geliştirilen Remnant: From the Ashes, bir aksiyon oyunu. Arkadaşlarınızla eşli olarak da oynayabileceğiniz yapım, farklı dünyalardan gelen yaratıklara karşı mücadele ettiğiniz bir oyun. Süregelen Covid-19 pandemisi nedeniyle dışarıda buluşmakta zorlandığınız arkadaşlarınız ile eğlenceli vakit geçirmek için kendisine ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Haftanın diğer ücretsiz yapımı olan The Alto Collection ise bünyesinde iki adet oyun bulunduran bir koleksiyon. Team Alto tarafından geliştirilen, Alto’s Adventure ve Alto’s Odyssey isimli iki bağımsız oyuna sahip bu koleksiyondaki yapımlar, kendine has ve olduka ilgi çekici görselliklere sahip. Kafanızı rahatlatıp sakince yeni bir deneyim yaşamak isteyen oyunculardansanız the Alto’s Collection’ı kaçırmamaya çalışın.

Epic Games, bu hafta oldukça dolu oyunlar dağıtıyor. Hem, daha bugün çıkış yapmış A Total War Saga: Troy yapımını 24 saat boyunca ücretsiz yaptı hem de hafta boyunca toplamda 3 oyunu bedavaya önümüze seriyor.

20 Ağustos Perşembe gününe kadar arşivinize eklerseniz bir daha satın almak zorunda kalmayacağını The Alto Colection’ın Epic Games Store sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz. Remnant: From Ashes oyunu için ise sizi şuraya alalım.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir