Red Bull M.E.O. İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirilecek mix

Red Bull M.E.O. finali İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilecek

Red Bull M.E.O. finali 4 Temmuz Pazartesi günü İstanbul Boğazı’nda, Red Bull feribotunda gerçekleşecek.

Rekabetçi mobil oyun arenası Red Bull M.E.O. üçüncü sezonu ile geri döndü. Mobil oyun severlerin bu sezon PUBG MOBILE’da mücadele verecekleri turnuva, aynı zamanda Türkiye’nin sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlenecek ilk espor organizasyonu olarak da kayıtlara geçecek. İlk üç çevrim içi elemenin 17, 20 ve 24 Haziran’da gerçekleştirildiği turnuvada çevrim içi elemeler 27 Haziran’da son elemeyle son bulacak. Elemelerde başarılı olan takımlar büyük final biletini almak için 30 Haziran tarihinde çevrim içi düzenlenecek yarı finalde mücadele edecek. 4 Temmuz’da İstanbul’da yapılacak son eleme ise Sağlık önlemlerine uygun şekilde İstanbul Boğazı’nın ortasında 64 kişiyi Red Bull M.E.O. Feribotu’nda kendi arabalarının içinde hem finale çıkma hem de en iyi kıtayı bulma mücadelesinde karşı karşıya getirecek. Turnuvayla ilgili detaylı bilgiye şu adresten ulaşabilirsiniz.

2. sezonuna 34 ülkeden 15 bin mobil oyuncunun katıldığı turnuvada bu sene Türkiye ayağı PUBG MOBILE üzerinden gerçekleştirilecek.

Büyük finale giden yolda ilk üç eleme 17, 20 ve 24 Haziran tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi. 6 farklı haritada büyük mücadelelere sahne olan elemelerde 28 takım yarı finale katılmaya hak kazandı. Red Bull M.E.O.’da son çevrimiçi eleme ile 27 Haziran’da devam edecek. Elemelerde başarılı olan takımlar 30 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek yarı finalde mücadele etmeye hak kazanacağı turnuvada heyecan 4 Temmuz 2020 tarihinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilecek son eleme ile zirve yapacak. Son elemede en iyi performansı sergileyen 3 takım direkt olarak finale katılmaya hak kazanacak.

4 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek ve Türkiye’nin ilk sosyal mesafe kurallarına uygun espor etkinliği olacak elemede 64 kişi kendi arabaları ile İstanbul Boğazı’nda, finale yükselecek son 3 takımı ve en iyi kıtayı belirlemek için toplanacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir