Red Bull M.E.O Dünya Finali yaklaşıyor mix

Red Bull M.E.O Dünya Finali yaklaşıyor

30 farklı ülkeden katılımcıların yarışacağı Red Bull M.E.O Dünya Finali 10 Mayıs 2020 tarihinde çevrimiçi olarak başlayacak.

Profesyonel League of Legends arenasındaki tüm majör ligler sona erdi ve şampiyonlarını belirledi. Sezon Ortası Turnuvası da iptal edildiği için önümüzde LCK ve LPL takımlarının karşılaşacağı turnuva dışında pek bir etkinlik yok.

Tam da bu boşlukta, yükselmekte olan mobil espor sektöründe yer alan Red Bull M.E.O turnuvası Dünya Finali’nin 10 Mayıs’ta başlayacağını duyurdu. Clash Royale, Brawl Stars ve Heartstone şampiyonlarının belirleneceği turnuva Red Bull Türkiye’nin Twitch kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Herkesin katılımına açık bir şekilde çevrimiçi elemelerin yapıldığı turnuvaların son ayakları 10-11 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Yine çevrimiçi olarak yapılacak Red Bull M.E.O Dünya Finaline 30 farklı ülkeden oyuncular katılacak. Bu oyuncular, Clash Royale, Brawl Stars ve Heartstone şampiyonluğu için birbirleri ile kıyasıya bir mücadeleye girecekler.

Red Bull, şu dönemde espora oldukça önem veriyor. Geçtiğimiz günlerde de Gaming Ground @HOME etkinliği bünyesinde Thaldrin ve Nisqy’yi Sihirdar Vadisi’nde karşı karşıya getirmişti.

Eski Clash Royale şampiyonu Liam “ThunderStruck” McCarron ve son iki sezonun Türkiye şampiyonu Tunahan “Usta” Türkoğlu’nun da mücadele edeceği Clash Royale ve Brawl Stars finalleri 10 Mayıs’ta gerçekleşecek. Heartstone finalinin tarihi ise 11 Mayıs 2020 yani hemen ertesi gün. Çevrimiçi olarak gerçekleşecek Red Bull M.E.O Dünya Finali karşılaşmalarını Twitch.tv/RedBullTR adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir