League of Legends League of Legends Haberleri mix

Red Bull, LCS ile sponsorluk anlaşması imzaladı

League of Legends Kuzey Amerika Ligi (LCS), 2020 sezonu resmi içecek sponsorunu açıkladı. Red Bull 2020’de LCS’e kanat vermeye devam ediyor makalesiyle haberi takipçileriyle paylaştı.

Riot Games yaptığı açıklamada: Red Bull Kuzey Amerika ile ortaklağımızı bu sene de devam ettirerek ilişkilerimizi güçlendirdik. Bu hafta sonu 2020 LCS sezonunun başlangıcına hazırlanırken ortaklığımızı ve kanatlarımızı genişletmekten heyecan duyuyoruz. 2019’da yaz sezonun doruk noktası olan Detroit mevsim finallerinde Red Bull ile heyecanımızı paylaşmıştık. Red Bull’un şimdi Los Angeles’teki LCS stüdyosunda hayranlarımız ve takımlarımız için benzersiz tat ve deneyimler yaşatacağından şüphemiz yok diye belirtti.

Basın Locası ve VIP Suit

Red Bull aynı zamanda, Los Angeles’te ki merkezde Espor gazetecileri ve takımların iletişim sorumlularını ağırlamak üzere yepyeni bir basın odası dizayn etti. Bunun yanında Riot Games veya LCS takımlarının çok özel misafirlerini ağırlamak için VIP Suit odası da tasarladı. Tasarımları sıklıkla Riot Games ile çalışan grafik tasarımcı Melissa “Sade” Yabumoto yaptı. Sade daha önce Riot’un 9. sezon görselleri ve Worlds 2019’da kullanılan çeşitli grafikler gibi pek çok tasarımın başında bulunmuştu.

Basın locası ve Suit’lerin tasarımlarında 2019 yılında en çok oynanan League of Legends karakterleri kullanıldı. LCS sosyal medya hesaplarında ve maç sonrası röportajlarında bu görselleri sıklıkla göreceğiz. Ayrıca Red Bull Baron Power Play dahil olmak üzere, maçlarda Red Bull ve LCS yayın görsellerinin bazılarını geri geleceği de açıklandı.

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir