mix

Quad, DragonX as kadrosuna yükseldi

DragonX genç takımının orta koridoru Quad, as kadroya yükseldi. Koreli orta koridor sezonun ilk maçında üst koridorda forma giymesi bekleniyor.
Sezon sonu dönemde Deft’i kaybetmeyerek kadrosunda yeniden yapılanmaya giden DragonX, Doran ve Chovy gibi iki önemli oyuncuyu transfer etti.  Genç oyuncular Pyosik ve Keria’yı as takıma yükselten ekip yine Deft’in üstüne kurduğu oyun planıyla devam edecek gibi gözüküyordu. Geçtiğimiz sezon genç takıma on oyuncu transfer eden ekip bu kadronun meyvelerini yemeye başlayacak gibi gözüküyor. Önce Pyosik ve Keria, şimdi ise Quad, genç takımdan as takıma yükselen oyunculardan biri oldu. Ünlü haberci Ashley Kang’in haberine göre Quad sezonun ilk maçında Vadi’de üst koridora inecek.

Henüz çok genç bir oyuncu olan Quad geçtiğimiz sezon Blade, lllllma, Khalis, Pyosik, Bigshot, DantaliaN, BAO, Hades, Viod, Pleata, Keria ve Seonbi ile birlikte DragonX’in genç takımında mücadele etti. Bu saydığımız isimlerden Pyosik ve Keria, gelecek sezon için as takıma yükselen genç isimler oldu. Sezonun sona ermesiyle Rascal, Cuzz, Naheyun ve TusiN ile yolları ayıran DragonX, Deft’in üstüne yeni bir kadro kurma hayalleriyle Riot Games kontrat veri tabanına girdi.

Griffin’den ayrılan Doran ve Chovy’nin yanına iki genç ismi yerleştiren takım gelecek sezon için iddialı ve istekli bir kadro kurdu. Ashley Kang’in haberine göre sezonun açılış maçında kurulandan biraz farklı bir kadro görebiliriz. Genç orta koridor Quad as takıma yükseldi ancak oyuncunun üst koridorda oynayabileceği konuşuluyor.

Tabii her an her şey değişebilir, Kang, esprili bir yorumla Chovy’nin bile üst korida olabileceğinin altını çizdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir