mix PUBG PUBG Haberleri

PUBG’ye sadece FPS oynanabilen oyun modu geliyor

Şu an için hem first person hem de third person bakış açısıyla oynanabilen PUBG’ye önümüzdeki günlerde yalnızca FPS oynanabilen oyun modu eklenecek.

Son dönemin en popüler oyunlarından PlayerUnknown’s Battlegrounds gelişmeye devam ediyor. Henüz erken erişim aşamasında olan oyuna gelen değişiklikler, oyuncuların muzdarip olduğu problemleri yavaş yavaş ortadan kaldırıyor. Bugün itibariyle oyuna eklenen yamada istemcide ve oyunda ortaya çıkan birtakım problem ve bug’lar çözüldü. Bunlardan en fazla göze çarpan birkaç tanesi şu şekilde:

  • Araçla suyun altına girip ateş edilebilmesi sorunu ortadan kaldırıldı.
  • Silahla veya kırmızı bölge bombalanması sonrası kırılan kapılarda artık F tuşu kullanılmayacak. Yani kırılan kapıdan direkt olarak açmadan geçilebilecek.
  • Bomba kullanma animasyonu iyileştirildi.

Bu yama haberinin yanında oyunun geliştiricileri Twitter üzerinden bir açıklama yaparak önümüzdeki yamada oyuna sadece FPS oynanabilen oyun modunun ekleneceğinin de bilgisini verdi.

Yapılan açıklamada yeni gelecek modun ilk olarak EU ve NA sunucularında devreye sokulacağı belirtildi. Bunun yanında solo ve duo oyun modlarında “fps only” oynanabilecek. Yani squad giren oyuncular bu oyun modunu oynayamayacaklar. Bu durum tabii ki bir süreliğine geçerli olacak. Yapılan incelemeler ve oyuncuların geri bildirimleri sonrası hem diğer sunucularda hem de squad’da yeni oyun modu aktif hale getirilecek.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir