mix

Parkeden yayınlara geçiş yapan NBA yıldızları

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs salgını, espor organizasyonları olduğu kadar tüm spor faaliyetlerini olumsuz yönde etkiledi. Geçtiğimiz hafta Amerika Birleşik Devletleri’nde koronavirüsle mücadele amacıyla alınan önlemler kapsamında Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi’nde (NBA) sezonun kalan tüm maçları süresiz ertelendi.

Lige verilen ara dolayısıyla bir çok NBA yıldızı hayranlarıyla ve takım taraftarlarıyla iletişimde kalıp evlerinde zaman geçirmek için yayınlar yapmayı tercih ediyor. İşte sizler için derlediğimiz yayın yapan NBA yıldızları.

Gordon Hayward – Boston Celtics

Listenin başında 2010’da Utah Jazz tarafından draft edilen Gordon Hayward var. 2017’de Boston Celtics forması giymeye başlayan yıldız, Twitch’in en tanınan basketbol oyuncusu. Gordon Hayward daha çok League of Legends ve Fortnite yayınları yapıyor. HyperX’den sponsorluk almayı başaran oyuncu, Twitch’in en ünlü yayıncılarından DrDisRespect ile birlikte yayın yapmıştı. Gordon Hayward’ın yayınlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Devin Booker – Phoenix Suns

23 yaşındaki Devin Booker 2015’de draft edildi. Geçtiğimiz sezonlarda takımı çok iyi durumda olmamasına rağmen kendini gösteren Booker 2020 All Star’a seçilme başarısı gösterdi. NBA oyunculuğunun yanında sıkı bir oyunsever olan basketbolcu Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ligde yaptığı yayınlarla gündemde. Bu aralar sıkça Call of Duty: Warzone yayınları yapan oyuncu daha öncesinde yayınlarına 100 Thieves takım sahibi Nadeshot’ı konuk etmişti. Warzone’un yanı sıra NBA 2K ve Apex Legends oynayan basketbolcunun yayınlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Meyers Leonard – Miami Heat

7 sene önce draft edilen tecrübeli oyuncu kariyerine Portland Trailblazers’da başladı. Geçtiğimiz sezon arasında Miami Heat’e transfer olan 2.16’lık pivot omuz sakatlığı sebebiyle 3 aydır forma giyemiyor. Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arayı yaptığı yayınlarla geçiren oyuncunun Twitch’e 25.000  takipçisi var. FPS oyunlarının yayınlarını yapan isim bu sıralar Call of Duty: Warzone ile meşgul durumda. Geçtiğimiz günlerde FaZe Clan’ın ev sahipliğinde yapılan Call of Duty yardım etkinliğine katılan oyuncu, etkinlikten elde edilen tüm gelirleri COVID-19 yardım çalışmalarına bağışladı. Meyers Leonard’ın yayınlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Josh Hart – New Orleans Pelicans

2017’de Utah Jazz tarafından draft edilen oyuncu, hemen sonrasında Los Angeles Lakers’a yollanmıştı. Şu anda kadrosunda Zion Williamson ve Lonzo Ball gibi genç yıldızları bulunduran New Orleans Pelicans’da forma giyiyor. Yayın yapmaya çok öncelerde başlayan Hart, şu anda trend olan Call of Duty: Warzone oynuyor. Daha öncesi takımca Lakers’a karşı oynadıkları Fortnite maçlarını yayınlayan oyuncu, NBA’den De’Aaron Fox ve Larry Nance gibi isimlerle birlikte yayın yapmaya devam ediyor. Josh Hart’ın yayınlarına buradan ulaşabilirsiniz.

De’Aaron Fox – Sacramento Kings

Sacremento King tarafından 2017 yılında draft edilen oyuncu hiç takım değiştirmedi. Geçtiğimiz sezonu 17,3 sayı ortalamasıyla tamamlayan oyun kurucu, lige verilen ara ile birlikte yayınlara başladı. Bu sıralar Josh Hart ile birlikte Call of Duty: Warzone oynayan oyuncu farklı FPS oyunlarında da yayınlar yapıyor. De’Aaron Fox’un yayınlarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir