mix

Pain Gaming Tinder ile partnerlik anlaşması yaptı

Ünlü Brezilya merkezli espor organizasyonu Pain Gaming, bir dating app olan Tinder ile partnerlik anlaşmasına vardı.

Brezilya’nın en ünlü espor organizasyonlarından Pain Gaming partnerliği bir tweet ile duyurdu. Partnerlik Paing Gaming’in Dota, Free Fire, Clash Royale ve CS:GO ekiplerini kapsayacak. Partnerlik antlaşmasının detayları henüz açıklanmadı fakat Dünya çapında bu kadar büyük bir dating app’in Pain Gaming’le anlaşması büyük ses getirdi.

Partnerlik anlaşmaları hem espor organizasyonları için hem de genel olarak espor camiası için oldukça önemli. Hem farklı topluluklarda esporun adı yayılmış oluyor hem de organizasyonlar partnerlik anlaşması yaptıkları organizasyonlarla karşılıklı iyi bir çıkar ilişkisi kurabiliyorlar. Geçtiğimiz günlerde Chief Esports Club’ın Bond University ile yaptığı anlaşmayı da sizlerle paylaşmıştık.

Pain Gaming’i özellikle League of Legends takip eden espor taraftarları yakından tanıyacaklardır. Bizim ligimizin uluslararası turnuvalara giden temsilcileriyle sık sık karşılaşan organizasyon sebebiyle Türkiye ve Brezilya espor taraftarları da sosyal medyadan bu dönemlerde hararetli tartışmalara girerlerdi. Yine de bir espor organizasyonunun bu denli büyük global bir medya uygulaması yapması “espor” adı için sevindirici.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir