mix Overwatch

Overwatch’un yeni karakteri Echo’nun yetenekleri belli oldu

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan ve bizim de haberini yaptığımız Echo’nun yetenekleri duyuruldu. Yeni karakterimiz bir DPS.Evet, birçok kişi Echo’nun destek olmasını bekliyordu. Fakat yeni karakterimiz her yeteneğiyle bir DPS. Oyuna çok farklı mekanikler getiren karakterimizin hemen yeteneklerine geçelim.

Glide

Pasif yeteneğimiz. Ayrı Mercy’de olduğu gibi havadan inerken süzülmemizi sağlıyor.

Tri-Shot

Temel hasar yeteneğimiz. Üçgen biçiminde üç atış yapıyor ve rakiplerimize hasar veriyoruz. Headshot için ekstra hasar veren yeteneğimiz 15 cephaneye sahip.

Flight

Karakterimiz uçuyor. Yukarı doğru atılıyor ve üç saniye boyunca yukarıda hareket edebiliyor.

Sticky Bombs

İleriye doğru birkaç bomba fırlatıyoruz. Rakiplerimize yapışan bombalar bir süre sonra patlayarak yüksek hasar veriyor.

Focusing Beam

İleriye doğru ışın gönderiyoruz. Moria ultisi gibi bir süre elimizden çıkan bu ışın %50’den az cana sahip rakiplere çok daha yüksek hasar veriyor. Bu yönüyle daha önce oyunda hiç görmediğimiz ilk mekaniği görmüş oluyor.

Duplicate

Echo gerçekten çok ilginç bir ultiye sahip. Rakip takımdan bir şampiyonu kopyalıyoruz ve 15 saniye boyunca onun yeteneklerine tamamen sahip oluyoruz. Bu süre zarfında ultimiz inanılmaz hızlı şekilde doluyor. İyi bir oyunla kopyaladığınız karakterin ultisini en az 3 kere kullanabilirsiniz. Ayrıca bu 15 saniye içerisinde ölmüyorsunuz. Eğer kopyaladığınız karakterin canı biterse Echo haline geri dönüyorsunuz.

Yeni karakter Echo çok farklı mekaniklerle geliyor. Henüz tam çıkış süresi belli değil fakat çıktıktan sonra oyuna yeni dinamiklerle büyük bir etki yapacak gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir