mix Overwatch

Overwatch’a gelecek bir sonraki karakter Echo olabilir

Overwatch 2 ile ilgili söylentilerin arttığı bu dönemde Overwatch’a gelecek yeni karakter daha önce gördüğümüz Echo olabilir.

Overwatch’a gelen son karakter Ağustos ayında Sigma olmuştu. Bununla beraber 1-2 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenecek BlizzCon 2019 etkinliğinde yeni bir karakterin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Tanıtılacak yeni karakter Overwatch’un 32. oynanabilir karakteri olacak. Echo söylentilerinin fazlaca artmasının temel sebebi ise Echo’nun BlizzCon 2018 etkinliğinde yayımlanan “Reunion” kısa animasyon filminde görülmüş olması. O kısa animasyonda gözüken başka bir karakter Ashe BlizzCon 2018 sonrasında oyuna eklenmişti, fakat Echo henüz oyuna eklenmedi.

Kısa animasyonda McCree Ashe ile bir kutu için savaşıyor, McGree Ashe ve ekibini alt ediyor ve sonrasında kutuyu açıyor. Kutunun içinden Echo olarak bildiğimiz karakter çıkıyor. McCree yeniden birleşen Overwatch ekibinin Echo’ya ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Sigma oyuna eklenmeden birkaç ay önce oyun direktörü Jeff Kaplan iki karakter üzerinde çalıştıklarından bahsetmişti. Echo ve Sojourn adıyla bahsedilen bu karakterlerden Soujorn hakkında henüz bir bilgimiz yok. Belki BlizzCon etkinliğinde her iki karakteri de görebiliriz. Fakat yakın tarihte gelmesi en muhtemel karakter şu an için Echo.

Echo’nun bu kadar uzun süre oyuna gelmemesinin sebebi karakterin Overwatch 2 ile ilgili bağlantılı olması da olabilir. Henüz Blizzard Ovetwatch 2 ile ilgili resmi bir duyuru yapmadı fakat sızıntılar ve söylentilerin bir hayli artmış durumda. Hali hazırda güncellenen bir oyun olan Overwatch’tan sonra 2. oyunda nasıl yenilikler gelecek bilmiyoruz. Hem yeni karakterlerle ilgili hem de 2. oyun ile ilgili birçok bilgiyi BlizzCon 2019 etkinliğinde öğreneceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir