mix

OnAir, Hanwha Life Esports’tan ayrıldı

Son bir yıldır Hanwha Life Esports’un koçluğunu üstlenen OnAir, sezonun bitmesiyle takımdan ayrıldı.

Hanwha Life Esports, 2018 LCK Yaz Mevsimi öncesinde ROX Tigers’ın haklarını alarak lige giriş yaptı. 10 kişilik bir kadro kuran ekip Lindarang, Kuzan ve MightyBear gibi önemli oyuncularla anlaştı. Koç pozisyonunda da derinlik yaratmak isteyen organizasyon OnAir ve Emperor ile anlaşarak geniş bir kadro kurdu. Takımın lige katılışından bu yana koç pozisyonunda yer alan OnAir, sezonun bitmesiyle takımdan ayrıldı. Hanwha Life Esports geçtiğimiz mevsim ligden düşmemek için büyük çaba sarf etti.

Kariyerine koç olarak başlayan OnAir herhangi bir organizasyonda profesyonel oyuncu olarak bulunmadı. İlk olarak MIG Frost’un başına geçen isim sırasıyla MIG Blaze, Azubu Frost, Azubu Blaze, Cj Entus, Frost, Cj Entus Blaze, Afreeca Freecs, ROX Tigers ve son olarak Hanwha Life Esports’u çalıştırdı. 39 yaşındaki koç LCK’in en deneyimli koçları arasında yer alıyor.

Kariyerinin neredeyse tamamında orta veya alt klasman diye sınıflandırabileceğimiz takımları çalıştıran koç en büyük başarısını CJ Entus’un başında LCK’i 3. sırada bitirerek yakaladı. Koreli isim kariyeri boyunca Ambition, Shy, Coco, Madlife ve Snowflower gibi yıldız isimlerle çalıştı. Hanwha Life Esports geçtiğimiz mevsim yine 10 kişilik bir kadro kurdu ancak beklenen başarı gelmedi. Ekip normal sezonda sadece 2 galibiyet alarak düşme hattına girdi ancak elemelerde Jin Air’i mağlup ederek ligdeki yerini korudu.

Bakalım OnAir’ın sıradaki durağı neresi olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir