mix

Nyx Team Reciprocity’ye, Skys DarkZero’ya takaslandı

R6 Pro League’de gerçekleşen takasta Nyx ve Skys, Team Reciprocity/DarkZero arasında organizasyon değiştirmiş oldular.İki organizasyonun yapmış olduğu açıkladığı takasta Zachary “Nyx” Thomas ve Alexander “Skys” Magor, organizasyonların yararı için takaslanmış oldu.

Daha önce DarkZero Esports için oynayan Nyx, takımın Pro League 10. sezonundaki başarısında büyük pay sahibiydi. DarkZero Kuzey Ameirka bölgesinde birinci olmuş, ve sonrasında Tokoname Japonya finallerine gitmeyi başarmıştı. Finallerde Natus Vincere karşısında 2-0 kaybeden organizasyon yine de oldukça başarılı bir turnuva geçirmişti.
Skys da Team Reciprocity için oldukça önemli bir oyuncu konumundaydı. Her ne kadar takımı ile en fazla 9. sezonda üçüncülük görebilmiş olsa da Skys takım içerisinde her zaman yüksek skorlara sahip bir oyuncuydu.

R6 Pro League’de gelecek 11. sezon Challanger League’den gelecek oyuncularla beraber çok fazla yeni yeteneği göereceğimiz bir sezon olacak. Yine de bu denli takımları için önemli oyuncuların takaslanması, başka organizasyonlardaki farklı oyuncuların da takaslanmasına yol açabilir. Gelecek sezon bir çok veteran oyuncuyu farklı formalar altında izlememiz mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir