mix

Nissan, FaZe Clan ve OpTic Gaming’e sponsor oldu

Otomobil devi Nissan, FaZe Clan ve OpTic Gaming’in sponsoru oldu.

Japonya menşeili Nissan, Kia’dan sonra espor arenasına giriş ikinci otomobil firması oldu. FaZe Clan ve OpTic Gaming, Twitter üstünden yayınladıkları videolarla birlikteliği duyururken, sözleşmenin detayları hakkında derin bir bilgi verilmedi. FaZe Clan sponsorluk anlaşmasının yanında bir de yeni sezon formalarını tanıttı.

FaZe tarafında yayınlanan videoda Adapt sözleşme hakkında bir kaç bilgi verdi. Buna göre sözleşme minimum bir sene sürecek ve Nissan, FaZe’e yeni videolar yapımında yardımcı olacak. Bunun yanında otomobil şirketi takıma evler için arabalar da verecek. Yani bir nevi ulaşım sponsorluğu söz konusu.

OpTic tarafında fazla bir açıklama yapılmadı. Sözleşmenin FaZe ile yapılanla neredeyse aynı olması bekleniyor. Otomobil devi, iki takıma da genellikle alanı olduğu ulaşım yönünden katkı sağlayacak. Amerika’nın bu dev iki takımıyla anlaşan Nissan ise yaptığı açıklamada yeni serüven için heyecanlı olduklarını belirtti.

Bu anlaşmayla birliktre espor arenasına giren otomobil firması sayısı ikiye çıktı. Daha önce Kia, LEC’e sponsor olmuştu. Dünya üzerindeki bu dev firmaların sektöre giriş yapması espor adına çok büyük önem taşıyor. Tabii esporun da bu denli büyümesi otomobil firmalarına yeni bir reklam kapısı açıyor. Ulaşım sponsorluğu konusunda adımlar atan bu şirketlerin ilerleyen aylarda çok farklı işlere imza attığını da görebiliriz. Bakalımm esporun hızla yükselmesi başka hangi firmaları işin içine katacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir