mix

NICKMERS: ‘Nadeshot söz vermesine rağmen %5’lik hisse vermedi’

100 Thieves‘in eski içerik üreticisi Nick ‘NICKMERS’ Kolcheff’in organizasyondan neden ayrıldığı ortaya çıktı. İddialara göre, organizasyonun sahibi Matthew “Nadeshot” Haag ünlü yayıncıya söz vermesine rağmen şirketin %5’lik hissesini vermedi.

NICKMERS, Nadeshot’ın sözünde durmadığını söyledi

100 Thieves’in yüzlerinden biri haline gelen içerik üreticisi NICKMERS bir süre önce organizasyondan ayrılmıştı. Hatta bugün, yerine kimin getirileceği merak konusuyken o ismin ünlü yayıncı CouRageJD olduğu anlaşılmıştı.

NICKMERS’ün neden takımdan ayrıldığı ise bilinmezliğini koruyordu. Çünkü organizasyonun sahibi Nadeshot ile sıkı bir dostlukları ve iş ilişkileri vardı. Lakin her şeyde olduğu gibi evdeki hesap çarşıya uymadı ve ayrılışın ardındaki sebebin ‘para’ olduğu ortaya çıktı.

Keemstar’ın paylaşımları olayın büyümesine sebep oldu

#DramaAlert’ın hostu Daniel “Keemstar” Keem attığı tweete göre, ünlü içerik üreticisinin 100 Thieves’ten ayrılmasının arkasında sebep, Nadeshot’un  içerik üreticisine söz vermesine rağmen şirketin %5’lik hissesini vermemesi.

Keemstar’ın paylaşımından bir süre sonra ise, sahneye NICKMERS çıktı ve olayın bir söylenti olmadığını, neyse ‘o’ olduğunu söyledi.

Nick’in Nadeshot ve organizasyon ile ilgili en büyük hayal kırıklığının arkasında yatan sebebin ise bu olduğu söyleniyor. Ünlü içerik üreticisine göre, yıllarını 100 Thieves ile birlikte geçirmesine rağmen hiçbir para kazanmadı ve hak ettiğini de hiçbir zaman alamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir