mix

NBA 2K League şampiyonu Knicks Gaming oldu

NBA 2K League şampiyonu, finalde Heat Check Gaming’i mağlup eden Knicks Gaming oldu.

NBA ekiplerinden New York Knicks’e bağlı Knicks Gaming, turnuvayı kazanıp 300.000$’lık ödülün sahibi oldu. Takım playofflarda sırasıyla Blazers5, Cavs Legion Gaming ve Heat Check Gaming’i mağlup etti.

Normal sezona iyi başlayamayan ekip lig boyunca inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Ardından harika bir sinerji yakalayan oyuncular ciddi bir çıkış yakaladı ve bu çıkışları şampiyonluğa kadar devam etti. Finali 2-0’lık net bir skorla kazanan Knicks, ikinci maçta geriden gelerek kazanmayı bildi ve rakibine bir maçlık şans dahi tanımadı. Böylelikle düzenlenen ilk NBA 2K turnuvasını kazanan ekip olmayı başardılar. New York’ta düzenlenen turnuva ev sahibine gitti desek yanlış olmaz.

Sezon genelinde harika bir performans sergileyip ilk sırayı kapan Blazers5 takımı ise en büyük hayal kırıklıklarından diyebiliriz. Ligin MVP’si seçilen “One Wild Walnut” ve arkadaşları playofflarda Knicks Gaming’e kaybettiğinde herkesi şaşırtmıştı. İkinci sezonun merakla beklendiği ligin başlama tarihi ise henüz kesinleştirilmiş değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir