mix

Na’Vi Avrupa sahnesinin gözünü korkuttu

1 milyon dolar ödül havuzu olan Dünya Şampiyonası için çekişmeler tüm hızıyla sürerken Na’Vi HoTS takımı da Avrupa elemelerinin ilk ayağında rakiplerin gözünü korkutmayı başardı.

Uzun zamandır beklenen Avrupa elemeleri sonunda başladı. Sürecin nasıl işleyeceğinden burada bahsetmiştik. Elemelerin ilk ayağına 120 takım başvurdu ve ilk 8 mücadelelerinde Na’Vi, dişli rakiplerin arasında Virtus.Pro’a karşı oynadığı seriyi kaybetti. Fakat kaybedenler tablosunda çok iyi bir performans göstererek finalde Roccat ile karşılaşan ekipi 7 maçlık seride 4-1’lik bir sonuç ile galibiyete ulaşarak 5.000 dolarlık ödülü ve Avrupa Şampiyonası’nda yarışma hakkını kazandı. Roccat ve Virtus.Pro da Avrupa Şampiyonası’nda yerini ayırtan diğer takımlar oldu.

Bahsetmeden geçemeyeceğimiz bir diğer gelişme ise Türk temsilcimiz: Hi-Voltage. 120 takım arasından sıyrılarak son 16’ya girme başarısını gösteren ekip, son 8’e girmek için Na’Vi’ye karşı oynadığı maçı kaybetti. Turnuvadan sonra BPI adına oynamaya başlayan takımın başarılarının devamını diliyoruz.

Diğer gelişme ise Avustralya-Yeni Zelanda finali oldu. İkinci turda elenip kaybedenler tablosuna düşen takım Na’Vi gibi küllerinden doğup finale çıktı ve 3-1’lik seri ile Amerika Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazandı.

Na’Vi’nin hiçbir zaman pes etmeyen bir takım olduğunu gösterdiği Team Liquid maçını buradan izleyebilirsiniz:

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir