Counter-Strike: Global Offensive CS:GO Haberleri mix

MSL, Copenhagen Wolves’tan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Michael “Friis” Jørgensen’in bazı kişisel sıkıntıları sebep göstererek Danimarka temsilcisinden ayrılmasının ardından bir başka ayrılık haberi de Mathias “MSL” Lauridsen’den geldi. MSL’nin yeni bir organizasyonla anlaştığı göz önüne alınacak olursa şu an Danimarka ekibinde 2 as takım eksiği bulunuyor.

Olayın detayları hakkında CPH Wolves başkanı Frederik Byskov şöyle bilgi verdi:

“Friis’in ayrılmasında her iki tarafın da anlaşmasının ardından takımda bazı değişikliklere gitme kararı aldık. Takım içinde bazı problemler olduğunu biliyorduk ve bunlara çözüm getirme yolunda çaba gösterirken bir başka organizasyonun önümüzdeki etkinlikler için Mathias “MSL” Lauridsen’i kendi bünyelerine alma isteğinden haberimiz oldu. Taraflar masaya oturdu ve çok vakit geçmeden her iki tarafın da memnun olduğu bir çözüme ulaştık. Bu günden itibaren Mathias “MSL” Lauridsen’in Copenhagen Wolves ile olan sözleşmesi artık geçerli olmayacaktır.”

Takımda yaşanan bu 2 ayrılıktan sonra boşalan koltukları doldurmak için yeni oyuncular aranıyor. Bu durumda ise takım önümüzdeki Nisan ayında gerçekleştirilecek olan Copenhagen Games için 2 yedek oyuncudan faydalanacak gibi görünüyor.

Çevirmen. Hobi olarak Dota 2 ve CS:GO oynar. Savaş tarihine meraklı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir