mix

Meyers Leonard, FaZe Clan’a yatırım yaptı

Ünlü NBA oyuncusu Meyers Leonard, sektörün önde gelen organizasyonlarından FaZe Clan’a yatırım yaptı.

FaZe Clan, Kuzey Amerika’daki en ünlü espor organizasyonlarından biri. Özellikle sosyal medyayı çok iyi kullanan ekip bu şekilde çok geniş bir taraftar kitlesi oluşturdu. Takımın bu stratejisi maddi ve manevi olarak önemli katkılar sağladı. Daha önce Nissan, HTC, Steelseries ve G Fuel gibi sponsorluk anlaşmaları imzalayan takım ünlü NBA oyuncusu Meyers Leonard ile anlaşarak yelpazesini genişletti.

Leonard, Portland Trail Blazers forması giyen bir basketbol oyuncusu. Yılda 10 milyon USD’nin üstünde kontratı bulunan isim aynı zamanda bilgisayar oyunlarına da bir hayli ilgili. Meyers Leonard geçtiğimiz günlerde takımının Los Angeles Lakers’e karşı oynadığı mücadelede giydiği ayakkabılarıyla dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu üstünde Twitch adresinin ve FaZe logosunun bulunduğu ayakkabılarıyla anlaşmanın mesajını verdi.

Meyers Leonard yaptığı açıklamada, “Çok büyük bir zevk ve heyecanla birlikte FaZe Clan’a yaptığım yatırımı açıklıyorum. Beni tanıyanlar, video oyunlarını ne kadar sevdiğimi iyi bilir. FaZe oyun sektörünü adeta bir fırtına gibi eline aldı.” dedi. Sözlerinden anladığımız kadarıyla uzun süredir bu birlikteliği düşünen Leonard, yatırım yapmak için kendi adına doğru bir yolu seçmiş gibi gözüküyor.

Bu haberle birlikte bir başka NBA oyuncusunun daha espor sektörüne girdiğini görüyoruz. Daha önce Michael Jordan, Stephen Curry ve Andre Iguodala gibi isimler yatırımlarını açıklamıştı. Bakalım ilerleyen günlerde hangi NBA oyuncuları espor arenasına giriş yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir