mix

Mehmet Nas, Sangal Esports’a yatırım yaptı

Ünlü futbolcu Mehmet Nas, ülkemizin gelişmekte olan espor organizasyonlarından Sangal Esports’a yatırım yaptı.

Black Squad, CS:GO, Apex Legends, Clash Royale, League of Legends, PUBG ve Zula oyunlarında faaliyetlerini sürdüren başarılı ekip Sangal Esports, büyümeye devam ediyor. Takım menajeri Berke Mol’un Twitter üstünden yaptığı açıklamaya göre eski futbolcu Mehmet Nas takımın espor faaliyetlerine destek verecek.

Birçok oyunda iddialı kadrolarla mücadele veren ekip ülkemizi yurt dışında da temsil ediyor. Organizasyonun League of Legends ekibi Almanya Ligi’nde mücadele ediyor. PUBG takımı da yurt dışında turnuvalara katılıyor. Diğer oyunlarda gerek ülke içinde gerek ise yine yurt dışında mücadelesini sürdüren takımın bir sonraki adımı bir hayli merak ediliyor. Takımın ilerisi için atacağı adımlar belirsizliğini korusa da iyi bir planlamayla hem ülkemizde hem de uluslararası alanda başarılı olmak için temeller atılmış durumda.

Kariyerinde Samsunspor, Gençlerbirliği, Manisaspor, Elazığspor ve Sivasspor gibi 1. ve 2. Lig’de önemli takımların formasını terletmiş oyuncu 2 sezon önce emekli olmuştu. 39 yaşındaki isim 2 senedir fazla gündeme gelmese de bu yatırımla birlikte birçoğu tarafından konuşulmaya başladı. Türk futbolculardan Nuri Şahin’in Futbolist’e yatırım yapmasının ardından Mehmet Nas’ın da sektöre girmesi ülkemizde espor alanında atılan en büyük adımlardan sadece biri. Daha önce futbol dünyasından Mesut Özil’in kendi Fifa takımını kurmasını da bu örneklerden sayabiliriz. Umarız bu yatırımlarla birlikte ülkemizde espor gelişmeye devam eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir