Mafia Definitive Edition'ın görselleri ve çıkış tarihi sızdı mix

Mafia Definitive Edition’ın görselleri ve çıkış tarihi sızdı

Efsane oyun serisi Mafia ve Mafia II’nin Definitive Edition ekran görüntüleri kısa bir süre önce Microsoft Store üzerinden sızdı.

Nostalji severlere ve klasikleri güncel görsellerle deneyim etmek isteyenlere güzel bir haberim var. Oyun dünyasının demirbaşlarından Mafia serisinin Definitive Edition’ları Hangar 13 ve 2K tarafından duyuruldu. Efsane seriyi günümüz şartlarıyla oynama fırsatı bulacağız. Hatta bu oyunların arasına en son çıkan Mafia III’de dahil olacak.

Hangar 13 ve 2K, Mafia Trilogy adıyla çıkacak. Asıl tanıtım 19 Mayıs 2020’de gerçekleşecekken Microsoft Store üzerinden çıkan bir sızıntı sonucu hem oyun içi görsellere eriştik hem de iki oyunun çıkış tarihini öğrendik.

Sızıntıya göre Mafia’nın Definitive Edition’ı 28 Ağustos 2020 tarihinde satışa sunulacak. İkinci oyun ise tanıtımın yapılacağı gün yani 19 Mayıs 2020 tarihinde bizlerle olacak. Anlaşıldığı üzere sadece 1 hafta sonra Mafia’nın ikinci oyununu günümüz görselleri ile oynama fırsatı bulabiliriz.

Tabii ki de olan sadece görsellik ile de bitmiyor. Genişletilmiş bir hikaye ve güncel mekaniklerle bezenmiş oyunlar bizi bekliyor gibi gözüküyor. Hem, önceden oynadığı seriyi farklı kez daha göz atmak isteyenler hem de eski olması dolayısıyla bu seriyi deneyim edemeyenler için muhteşem bir fırsat.

Trilogy’nin tanıtımı 19 Mayıs 2020 tarihinde Türkiye saati ile saat 19.00’da yapılacak. PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurulan oyunların çıkış tarihini resmi olarak öğrenmek için tanıtımı beklememiz gerekecek.

Oyunların sızan görsellerinden bazıları:

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir