Mafia: Definitive Edition için bir oynanış videosu yayımlandı mix

Mafia: Definitive Edition için bir oynanış videosu yayımlandı

Efsanevi Mafia oyununun remake versiyonu olacak Mafia: Definitive Edition için 15 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu yayımlandı.

Oyun dünyasından ilgi çekici bir haber daha. Son zamanlarda oyun camiasını sarsan haberlerle öne çıkan Mafia, gözleri bir kez daha üstüne çekmeyi başardı. Serinin ilk oyununun yeniden yapımı bir proje olarak gösterilen Mafia: Definitive Edition hakkında pek bir bilgi verilmemişti. Bugün, ilk kez oyun içi görüntüler yayımlandı.

Oyun içi görüntüler, daha önce söylenildiği gibi Mafia: Definitive Edition’da Mafia 3’ün grafik motorunun kullanıldığını resmen doğruluyor. Oyun, orijinal Mafia’nın görselliğinin baştan aşağı yenilenmiş ve modernize edilmiş hali gibi gözüküyor.

1930’ların mafya temasını yansıtmayı başarabiliyormuş gibi gözüken yeniden yapım hakkında göze batan değişiklikler sadece görsellik ile sınırlı değil. Oyunun aksiyon ve çatışma sistemi de yenilenmiş gibi gözüküyor. Orijinal oyundaki yavaş ve gerçekçi çatışmalar yerini hızlı aksiyon sekanslarına bırakmış. Bu değişiklik, yeni oyuncuları kendine çekmek için gerekli olsa da serinin eski hayranlarını üzebilir.

Mafia: Definitice Edition dışında iki Definitive Edition’ın da çıkış yaptığını hatırlatalım. Serinin ikinci ve üçüncü oyunlarını kapsayan bu yapımlar, ilk mafya oyununda olduğu gibi bir remake değil, remastered şeklinde çıkış yaptı. Yani serinin diğer iki oyunu baştan aşağı yeniden yapılmadı. Sadece görsellik ve optimizasyon çalışmalarının ardından piyasaya yeniden sürüldüler.

Mafia üçlemesinin ilk oyununun remake versiyonu olacak olan Mafia: Definitive Edition’ın çıkış tarihi 25 Eylül 2020 olarak gözüküyor.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir