mix Overwatch Haberleri

London Spitfire bugün 8 oyuncu duyurusu yaptı

2018 yılının Overwatch League şampiyonu London Spitfire, bugün attığı tweet ile 5 yeni oyuncudan oluşan 8 kişilik ekibi paylaştı.

Daha önce bir kez Overwatch League şampiyonu olma başarısını gösteren organizasyon, farklı liglerden önemli transferle kadrosunu güçlendirmek istiyor. 2018 senesinde şampiyon olan London Spitfire, geçtiğimiz sezonu 13. Sırada tamamlayarak playoff hakkını elde edememişti.

8 oyuncu birden duyurarak taraftarlarına sürpriz yapan takımın duyurdukları oyuncular şu şekilde;

TANK
Se “BERBAR” Won Shin
Choi “JMAC” Dae Han

DPS
Lim “Glister” Gil-seong
Lee “Schwi” Dong-Jae

SUPPORT
Yunghoon “Krillin” Jung
Kim “Fuze” Tae-hoon
Lee “Highly” Sung-hyeok
Lim “SanGuiNar” Kyu-min

Bu oyunculardan Krillin, 2018 senesinden beri takımda bulunuyor, BERNAR ve Fuze ise geçtiğimiz ay takıma dahil olan isimlerden. Kalan 5 oyuncu ise bugün duyuruldu. Takım, kesin olmamakla beraber bu 8 oyuncunun yanına ek transferler yapabilir.

Takıma yeni katılan tank oyuncularından JMAC, geçtiğimiz sezon Çin organizasyonu LGE.Huya’da oynuyordu. Performansıyla dikkat çeken oyuncu Overwatch League dışındaki en iyi tank oyuncularından biri olarak gösteriliyordu.
DPS oyuncuları Schwi ve Glister da Overwatch League’e bu sene dahil olacak oyuncular arasında. Schwi daha önce RunAway’de, Glister ise Gen.G Esports’da oynuyordu. Support oyuncularında ise takımın tek eski oyuncusu Krillin, daha önce Fusion University’de oynayan Fuze ile beraber ana support oyuncuları olacaklar.

Krillin dışında tüm tamamen yeni bir takım kuran London Spitfire, Overwatch League içerisinde tanınan yıldız oyuncularının birçoğu ile devam etme kararı almamış oldu. Birçok yeni yeteneğe kapısını açan organizasyon bakalım istediği başarıyı elde edebilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir